Stress maakt je grijs cover
Stress maakt je grijs

“Om grijze haren van te krijgen", zeggen ouders weleens, als de kinderen weer de oren van hun kop zeuren. Uit onderzoek door de Harvard Universiteit blijkt nu ook daadwerkelijk d..

Deugddoend dutje cover
Deugddoend dutje

Heb je ook zin in een dutje kort na de middag? Een dutje doen is dan heel verleidelijk, maar is het ook een goed idee? Helpt zo'n hazenslaapje je om daarna energiek de dag voort..

Afbeelding
Baas over ons lichaam - onze hormonen

Meermaals per maand zin om iedereen op zijn gezicht te slaan? Een weegschaal die niet goed werkt? Of een moord willen begaan voor een zak chips? ...

Afbeelding
Beweeg mee met je tv

Niemand is dol op tv-reclame. CM heeft speciale spotjes gemaakt – beweegspotjes genoemd – om te serveren tijdens reclameblokken en zo de kijkers meer aan het bewegen te krijgen.

Afbeelding
Rustige hartslag

In een gezond lichaam huist een rustig kloppend hart. Dit is een oude volkswijsheid, maar ze is ook accuraat. De rusthartslag is de cadans van je hart tijdens je slaap.

Afbeelding
Klimaatbestendige en gezondmakende tuinen

Een klimaatbestendige tuin draagt bij tot de gezondheid van de bewoners. Tuinexpert Marc Verachtert geeft ons enkele tips. Zijn zogenaamde 'klimaattuin' helpt waterlast te voorko..

Afbeelding
Herstelperiode na een orgasme

Na het klaarkomen is het voor de meeste mannen genoeg geweest met de seks. De verzadiging komt in de plaats van de opwinding en het duurt een tijdje voor een man opnieuw seksueel..

Afbeelding
De meestgestelde vragen aan het Antigifcentrum

Het antigifcentrum bestaat bijna 60 jaar en krijgt elk jaar zo'n 60.000 oproepen voor hulp. Hieronder vind je de meest voorkomende vragen met beknopt advies.