Tips voor bedrijven cover
Tips voor bedrijven

Dertien wetenschappelijke studies in 2016 onder de auspiciën van het gerenommeerde medische tijdschrift 'The Lancet' bij in totaal meer dan een miljoen mensen, toonden aan dat..

Oudere mens, ander lichaam
Oudere mens, ander lichaam

Elk jaar dat we ouder worden, verandert ons lichaam een beetje. Laten wij dus de eventuele symptomen in de gaten houden en op tijd reageren. Al is natuurlijk niet iedere verander..

Stress maakt je grijs cover
Stress maakt je grijs

“Om grijze haren van te krijgen", zeggen ouders weleens, als de kinderen weer de oren van hun kop zeuren. Uit onderzoek door de Harvard Universiteit blijkt nu ook daadwerkelijk d..

Deugddoend dutje cover
Deugddoend dutje

Heb je ook zin in een dutje kort na de middag? Een dutje doen is dan heel verleidelijk, maar is het ook een goed idee? Helpt zo'n hazenslaapje je om daarna energiek de dag voort..

Afbeelding
Baas over ons lichaam - onze hormonen

Meermaals per maand zin om iedereen op zijn gezicht te slaan? Een weegschaal die niet goed werkt? Of een moord willen begaan voor een zak chips? ...

Afbeelding
Beweeg mee met je tv

Niemand is dol op tv-reclame. CM heeft speciale spotjes gemaakt – beweegspotjes genoemd – om te serveren tijdens reclameblokken en zo de kijkers meer aan het bewegen te krijgen.

Afbeelding
Rustige hartslag

In een gezond lichaam huist een rustig kloppend hart. Dit is een oude volkswijsheid, maar ze is ook accuraat. De rusthartslag is de cadans van je hart tijdens je slaap.

Afbeelding
Klimaatbestendige en gezondmakende tuinen

Een klimaatbestendige tuin draagt bij tot de gezondheid van de bewoners. Tuinexpert Marc Verachtert geeft ons enkele tips. Zijn zogenaamde 'klimaattuin' helpt waterlast te voorko..