Afbeelding

De afterworkparty die je niet mag missen!

Redactie

MORTSEL - Op vrijdag 3 mei is JB Connection de hoofdact op een toffe afterworkparty bij De Kompanie. Vanaf 18 uur kan je er al terecht voor diverse drankjes, frietjes, pasta of pizza. Trommel dus je collega’s op, spreek af met vrienden en kennissen of kom alleen genieten van deze legendarische band. The Good, the Bad and the Ugly - kom zelf oordelen wie wie is - zetten bekende covers uit de jaren 60, 70 en 80 naar hun hand.

Onvergetelijke hits van bands als Crosby, Stills & Nash, The Hollies, The Monkees, The Eagles, The Police, … passeren de revue in een origineel kleedje, waarvan zowel het patroon als het naaiwerk in ieder oor passen als gegoten.

Dit jeugdige trio, met in totaal meer dan 150 jaar podiumervaring, loopt over van enthousiasme, humor en vrolijkheid. Bovendien zijn ze technisch meesterlijk en blenden hun stemmen als ‘peekes en ertjes’. Man … dat smaakt!

Omdat ik JB Connection al meermaals aan het werk mocht horen en de opbrengst van deze avond naar De Kompanie gaat, wil ik dit gratis optreden warm aanbevelen. Ik hoop je daar te ontmoeten en garandeer je nu al een onvergetelijke avond! 

Vrijdag 3 mei 2024 om 20.00 uur – De Kompanie – Pastoor Van der Auwerastraat 18 – 2640 Mortsel 

Foto: JB Connection – v.l.n.r. Herwig Peeters, Jimmy Henderickx, Bert Van Bortel

Tekst: Fik Verbiest

Afbeelding