Afbeelding

Kom feestvieren met De Kompanie op 3, 4 en 5 mei

Redactie

MORTSEL - De Kompanie is een zorginstelling met creatief atelier voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke, motorische en/of zintuiglijke beperking. Naast de 17 permanente bewoners kunnen er ook nog ongeveer 35 mensen in dagopvang terecht. De bewoners en leden van De Kompanie genieten van sociale contacten met leeftijdsgenoten en zijn graag creatief bezig.

Vandaag vind je hen in de Pastoor Van der Auwerastraat 18 in Mortsel. Daar herbergt de organisatie 16 wooneenheden, professionele begeleiding en alle voorzieningen om de bewoners en de mensen voor wie ze dagopvang organiseert comfortabel op te vangen. 

Unieke aanpak

De Kompanie onderscheidt zich door een persoonlijke, vraaggestuurde en inclusief gerichte aanpak. Zo heeft deze erkende zorginstelling ook een gezellig openbaar koffiehuisje, waar haar bewoners, leden en vrijwilligers zinvolle taken combineren met fijne menselijke contacten. Iedereen wordt er warm onthaald van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Dinsdag rusten ze even uit. Soms organiseert men op vrijdagavond een fuif en op zaterdag wordt dagopvang voorzien van 9 tot 17 uur. Tijdens alle schoolvakanties biedt De Kompanie toffe kampformules aan!

Maak kennis en feest mee!

Op 3, 4 en 5 mei organiseert De Kompanie een ‘Wild West Feest’. Dit is uiteraard een uitgelezen kans om kennis te maken. Op onderstaande flyer vind je meer details over het gevarieerde programma dat deze fijne organisatie heeft uitgewerkt. 

Op vrijdag 3 mei is er een ‘Day for Specials’. ‘s Avonds is er een afterworkparty met gratis optreden van de legendarische band JB Connection. Zaterdag volgt een gezellige BBQ met randanimatie voor jong en oud. Een heerlijke zondagbrunch is ten slotte de kers op de taart van dit bijzondere weekend.

Kijk even wanneer je er graag bij bent en schrijf je zeker op tijd in voor deze bijzondere kennismaking!

Warme oproep! [in aangepast kadertje]

Zoek je werk als zorgkundige? Steek je graag een handje toe als vrijwilliger? Ken je mensen met een beperking die zoeken naar een zinvolle, leuke dagbesteding? Neem dan contact op via 03 34 34 000 of rita@dekompanie.net. 

Foto: De Kompanie

Tekst: Fik Verbiest

Afbeelding