Afbeelding
Bestemming onbekend?

Alhoewel we nog volop in de periode zitten van de skivakanties, wringt de zon zich al enkele dagen door de wolken en dat geeft onmiddellijk een lentegevoel.

Bloesem
Een nieuw seizoen in de startblokken

Na de winterprik die we in januari kregen, staat de lente in de startblokken. Elk seizoen heeft zijn charme, maar na de winter, die toch een rustperiode betekent, staat de natuur..

Afbeelding
Guy Franken (73) knipt al 50 jaar

WILRIJK – In een herenkapsalon knipt men haren, maar het is ook een sociale ontmoetingsplaats waar de kapper de laatste nieuwtjes (en roddels) uit de buurt verneemt en waar de..

Afbeelding
Luchthaven Antwerpen hervat hoopvol haar activiteiten

Luchthaven Antwerpen heeft zopas belangrijke infrastructuurwerken afgerond. Deze werken waren noodzakelijk om de veiligheid van het vliegverkeer ook in de toekomst te garanderen.

Afbeelding
Mooi natuurhuis

BERCHEM – In natuurpark Wolvenberg bij de Berchembrug zal in 2024 een 'Natuurhuis' opgetrokken worden. Als winnaar kwam het ontwerp van Collectief Noord Architecten uit de wedstr..

Afbeelding
Ingeborg Sergeant

Welke 30-plusser herinnert zich Ingeborg Sergeant – “Ingeborg" – niet als zangeres en als presentatrice van programma's als Schuif Af en Blind Date? Vandaag is Ingeborg Sergeant..

Afbeelding
MobileSchool.org geeft straatkinderen kans op een beter leven

Maatschappelijke kansen – wat heb je nodig om die te krijgen of te grijpen? Taal, onderwijs en liefde zijn basisvoorwaarden. Die zijn er niet voor iedereen. 150 miljoen (150.000.

Feestdagen in zicht! cover
Feestdagen in zicht!

Opstaan als het donker is, korte dagen, herfstweer met veel regen en wind … dat wil zeggen dat de feestdagen weer in aantocht zijn. Begin december kijken de kinderen halsreikend..