Afbeelding
Groen en actief Tenerife

Velen kennen het Canarische eiland Tenerife als een heerlijke 'zon, zee en strand'-bestemming. Toch is het vulkanische Tenerife zoveel meer dan dat.

Afbeelding
Romantische steden

'Wist-je-datje': nu is het eigenlijk hét moment om op stedentrip te gaan. Ten gevolge van de strenge reisbeperkingen voor niet-Europese burgers, is het veel rustiger in de Europe..

Afbeelding
Estland

Reisbestemming voor 2022: Estland! Winter, lente, zomer, herfst, Estland heeft troeven waarnaar de Belg op zoek gaat. Het Noordoost-Europese land is het noordelijkste en kleinste..

Afbeelding
Oorlogsgeschiedenis in en rond Krakau

Polen … onbekend en onbemind door velen, maar zeker de moeite waard om te ontdekken: prachtige natuur en boeiende, historische steden. Deze keer belicht ik graag Krakau en omgevi..

Afbeelding
De exotische archipel Cabo Verde

Cabo Verde, of de Kaapverdische eilanden, of Kaapverdië staat bekend om zon, zee en strand, vooral op de eilanden Sal en Boa Vista. Maar deze prachtige eilandengroep (ter hoogte..

Afbeelding
Actieve vakanties

Heb je deze vakantie geen zin om dagen lang te zonnebaden, maar ben je op zoek naar een actieve vakantie? Mogelijkheden genoeg voor een vakantie door de geweldige natuur, via..

Afbeelding
Iconische treinreizen

We kennen allemaal wel de slogan 'de trein is altijd een beetje reizen'. Wat niet iedereen weet, is dat er ook prachtige treinreizen bestaan! Ik licht hier graag enkele stijlvoll..

Afbeelding
Bloemeneiland Madeira

Het Portugese eiland Madeira is een wondermooie reisbestemming vol natuurschoon en met een heerlijk klimaat. Het eiland staat bekend om groene valleien, uitgestrekte wijngaarden,..