Afbeelding
Dolce far niente

De Italianen verwoorden het zo prachtig, zalig niets doen … heerlijk toch. Waarvoor dient een vakantie anders? Om jezelf rust te gunnen na een werkjaar op kantoor, school of waar..

Afbeelding
Slaap - Het nieuwe medicijn

Helden zijn vrouwen en mannen met een passie. Een passie voor sport, ondernemen, reizen, literatuur, muziek, wetenschap, design, … 'Mensen zijn Media' wil Vlamingen inspireren, d..

Afbeelding
Bewegen op verwijzing

Professionele coaching en een persoonlijk beweegplanHeeft je huisarts je aanbevolen om meer te bewegen? Wil je zelf graag meer bewegen, maar weet je niet hoe eraan te beginnen?..

Afbeelding
Gewichtstigma in de zorg

Personen met overgewicht worden in de zorgsector niet zelden naar huis gestuurd met het advies om af te vallen, terwijl hun eigenlijke klachten niet behandeld worden.

Afbeelding
Over snot- en bloedneuzen

De neus is een primaire toegangspoort voor lucht en ook voor virussen en bacteriën. Het is beter om door je neus te ademen dan door je mond, want de neuswegen bieden een betere e..

Afbeelding
Millenial, hoe ga je om met stress, angst en negatieve gedachten?

In gesprek met klinisch psycholoog Fatima El Herbouti

Afbeelding
Wellnessvakanties & gezondheidsreizen

Ach hoe heerlijk toch! Je laten pamperen onder de deskundige en zachte handen van de masseur of masseuse. Zalig de tijd nemen om je te herbronnen, zowel fysiek als mentaal.

Afbeelding
Mogen we weer?

Eind april 2021 organiseerde o.a. de KVS in Brussel een testevenement. Een voorstelling met 50 mensen mocht doorgaan in een zaal waarin constant de luchtkwaliteit werd gemeten.