Afbeelding
Ronde van Mortsel-Dorp 2021

Vrijdag 17 september 2021 was het alweer de zesde editie van de Ronde van Mortsel-dorp, de unieke recreatieve stratenloop en jaarlijkse traditie in Mortsel-dorp.

Afbeelding
Onverkort rond … Sport

Aristoteles gaf al wandelend les; zijn “peripatetisch" onderricht werd een begrip. Nietzsche beschouwde de ideeën die hem al wandelend te binnen vielen, als de meest waardevolle.

Afbeelding
Portret ... van een loopparcours op een kerkhof

Mijn zus reageerde verwonderd toen ik haar vertelde waar we een wandeling hadden gemaakt.'Op het Schoonselhof? Echt? Hoe komen jullie daarbij?' En ik begrijp haar verwondering we..

Afbeelding
Loopparcours Schoonselhof ingelopen

De bekendste begraafplaats van Antwerpen (Schoonselhof) is meer dan een bezinnings- en herdenkingsgebied voor onze al dan niet beroemde overledenen.

Afbeelding
400 jongeren strijden om plaats op EK-badminton tijdens Victor Junior OLVE Tournament

Badmintontalenten van over de hele wereld zakken van 19 tot en met 22 april af naar Edegem en Kontich. Tijdens de 17de editie van het Victor JOT-toernooi worden er meer dan 400 s..

Afbeelding
Eerste fietsstraat in Boechout is een feit

Vanaf dinsdag 3 juli is het straatje achter de kerk aan het Sint-Bavoplein in Boechout officieel een fietsstraat. Fietsers mogen er de hele breedte van de rijbaan gebruiken.

Afbeelding
Basketcenter Gasthuishoeve in opbouw

Door de groeiende interesse voor sport en de verjonging van de bevolking kampt Antwerpen met een gebrek aan zaalcapaciteit. Antwerp Giants is een van de grootste spotclubs in het..