Afbeelding
Flow & Glow face yoga ... Toon je ware gelaat en straal! cover

Flow & Glow face yoga ... Toon je ware gelaat en straal!

Gezondheid

Voor Carla Ceustermans is een gezonde geest in een gezond lichaam geen holle slogan. Naast haar interesse in mensen, reizen, cultuur en natuur is gezondheid al jarenlang een rode draad doorheen haar leven. Carla ontdekte in 2010 de kracht van yoga. Vanaf dan dook ze in een avontuur van cursussen en opleidingen waarin ‘puurheid’ centraal staat. Zo ontwikkelde Carla een heel eigen, gezonde en holistische visie op schoonheid. Vanuit deze visie past zij efficiënte en gebruiksvriendelijke tools toe die mensen in staat stellen om gezond te verjongen.

Omarm je eigen uniekheid

‘Heel wat mensen streven een bepaald schoonheidsideaal na op manieren die hun gezondheid schaden. Ik bied hen graag een alternatief aan waarbij ze op een gracieuze en gezonde manier kunnen verouderen’, zegt Carla. ‘Face yoga was voor mij echt een openbaring. Ik volgde diverse opleidingen, workshops en studies over o.a. face yoga, face mapping, facial cupping, Chinese drukpuntenmassage, anti-aging acupunctuur, meridianenleer & 5 elementen, hatha- & yin yoga en sculptural facelifting. Het waren stuk voor stuk boeiende cursussen. Ze verschaften mij inzicht in het natuurlijke potentieel dat een mens bezit om zichzelf te verjongen.’

‘Vandaag is mijn missie om mensen te leren hoe ze er zelf voor kunnen zorgen dat hun gelaat jeugd, vitaliteit en gezondheid uitstraalt. Het is bijzonder fijn om te ervaren hoe zij vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken. Ongeacht hun leeftijd blijven ze stralen’, lacht Carla.

Wat is face yoga?

Face yoga is een holistische en natuurlijke trainings- en verjongingstechniek door middel van specifieke gelaatsoefeningen. ‘We sterken de gelaatsspieren aan, we liften, versterken en geven vorm. Hierdoor krijg je op relatief korte tijd een jeugdigere look en een mooiere teint’, zegt Carla vastberaden. Dat face yoga tal van belangrijke bijkomende voordelen biedt, werd in 2018 wetenschappelijk bewezen door de Northwestern University. Zo bevordert face yoga de bloed- en lymfecirculatie en activeert ze de huidvernieuwing. Verder geeft ze een boost aan de productie van collageen en elastine. ‘Het belangrijkste voordeel is dat eenvoudige technieken je in staat stellen om er op korte tijd een pak jonger uit te zien. Dat geeft mensen een fijn gevoel en dat nemen ze mee waar ze ook gaan en wat ze ook doen’, zegt Carla.

‘Flow & Glow’ behandelt, begeleidt en adviseert

In 2021 ging Carla als professioneel en gecertificeerd face yoga-teacher van start. Zo kan ze haar passie voor deze natuurlijke manier van verjonging delen. Carla doet dit vandaag onder de naam ‘Flow & Glow’. ‘Flow’ duidt op de natuurlijke manier waarop ze haar cliënten begeleidt om in harmonie met hun eigen uniekheid te leven. ‘Glow’ verwijst naar het resultaat van de diverse methoden die zij hanteert en aanleert om dit doel te bereiken.

Carla biedt ook een online cursus face yoga, waarmee je onmiddellijk zelf aan de slag kan. Voor groepen voorziet ze graag een interessante workshop op maat. Verder realiseert ‘Flow & Glow’ via sculptural facelifting en anti-aging acupunctuur een perfecte facelift zonder chirurgische ingreep.

‘Naast gelaatsoefeningen, massage en acupressuur zijn ook meditatie, relaxatie en well- being van groot belang. Ik geloof sterk dat een holistische aanpak het ware potentieel van mensen naar boven haalt. Met ‘Flow & Glow’ bied ik iedereen graag de mogelijkheid om dit volledige potentieel te benutten en te ervaren. Ik behandel en begeleid mensen graag in hun eigen tempo. Zodra ze merken dat de technieken werken, merk ik dat ze gemotiveerd zijn om er zelf mee aan de slag te gaan ... en te blijven.’

Face yoga is een unieke, holistische behandeling die je helpt om op een gezonde manier helemaal jezelf te worden. Wil je meer weten? Surf dan naar www.flowandglow.be of contacteer Carla via 0477 37 47 35 of info@flowandglow.be. LOGO Facebook flowandglow.face.balance + LOGO Instagram flowandglow.face.yoga

Locatie praktijk: Termikkelaan 1 - 2530 Boechout

Tekst: Fik Verbiest - Foto’s: Carla Ceustermans

Afbeelding