Afbeelding
Adoenia … van lijden naar leiden met Fabina als gids cover

Adoenia … van lijden naar leiden met Fabina als gids

Gezondheid

WILRIJK – Fabina van Halteren is een dame met een bijzonder levensverhaal. Het leven stelde haar van meet af aan meer op de proef dan een doorsnee mens kan dragen, maar Fabina bleef niet bij de pakken zitten. Integendeel, ze leerde haar beproevingen te beschouwen als uitdagingen en zocht en vond haar weg naar een gelukkiger leven. Wat ik hier in enkele regels beschrijf, staat in schril contrast met de lange, zware en avontuurlijke weg die Fabina ondertussen is gegaan. De belangrijkste gids tijdens deze reis was … haar lichaam. Met vallen en opstaan leerde Fabina dat haar lichaam het voornaamste en nauwkeurigste kompas is om je te leiden naar het leven dat je waard bent.

Ons lichaam communiceert voortdurend en op ontelbaar veel manieren

“Ieder mens is een uniek en eigen systeem, waarin het lichaam een belangrijke functie heeft. Zo is ons lichaam de tolk van onze ziel en heeft iedereen er belang bij dat we de taal van ons lichaam leren te begrijpen”, zegt Fabina. Omdat ze een empathische vrouw is, die ook het lijden van anderen graag omvormt tot meer harmonie en geluk, specialiseerde zij zich in het interpreteren van de taal van het menselijke lichaam. “Ons lichaam communiceert voortdurend en op ontelbaar veel manieren. Een van deze manieren is pijn, die we in de reguliere geneeskunde vaak veel te snel onderdrukken. Ik wijs mensen graag een andere weg. In plaats van te kiezen voor symptoombestrijding en het toedekken van het probleem, waardoor het zich verschuift en vaak nog erger wordt, kijk ik samen met mijn cliënten naar de dieperliggende oorzaken.” Fabina voelt, luistert en observeert … Ze weet als geen ander lichamelijke klachten te interpreteren en tot het bewustzijn te brengen.

Vervolgens kan ze op basis van haar persoonlijke ervaringen, jarenlange zelfstudie en heel wat opleidingen een arsenaal aan mogelijke oplossingen bieden om meer harmonie en balans te brengen in het leven van haar cliënten. Haar gouden handen zijn het verlengstuk van haar grote hart. “Wanneer ik mijn hart en handen laat samenwerken met de kennis en ervaringen die ik heb vergaard, dan zie ik werkelijk wonderen tot stand komen”, lacht Fabina. “Mensen die worstelen met jarenlange klachten die een harmonisch leven blokkeren, komen weer in balans. Bovendien blijkt het effect steeds duurzaam en veranker ik de nieuwe situatie graag met follow-up sessies.”

Zowel mentale, fysieke, emotionele als spirituele blokkades kunnen worden weggewerkt

Volgens Fabina heeft ieder mens recht op een leven in balans. Daarom richtte ze ook de Fabina Balans Academy op. Dit is een digitaal platform boordevol tools om je gezondheid weer in balans te brengen op zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel vlak. Dit zijn namelijk de 4 gebieden waarop zich blokkades kunnen voordoen en waarbij je lichaam signalen geeft dat het ‘anders’ moet. Welnu, de holistische en liefdevolle aanpak van Fabina heeft voor heel wat cliënten zijn nut al bewezen.

Maak vrijblijvend kennis via www.adoenia.be of contacteer Fabina op 0472 72 96 75 of via info@adoenia.be.

Tekst: Fik Verbiest Foto: Adoenia

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding