Afbeelding

Zuidrand Klassiek! Slotconcert 2023-2024

zuidrand klassiek

Duo Como - donderdag 18 april 2024 om 20.15 uur - Sint-Leonarduskerk Aartselaar

Duo Como is ontstaan uit de hechte vriendschap tussen Emma Wills en Sebastian Enriques die al snel tot stand kwam toen ze allebei begonnen aan hun eerste bachelor klassieke muziek aan het Kon. Conservatorium van Antwerpen. Toen het bleek dat ze uitblinken in hun samenspel, besloten ze samen een duo te vormen.

Muzikale smaak

Hun muzikale smaak treedt ver buiten de traditionele genres. Ze houden niet alleen van jazz, uitgesproken ritmes en zuiderse invloeden, maar ook van lichte, elegante klassieke muziek van vroeger en nu. Ze spelen bekende en minder bekende werken van o.a. A. Piazzolla, J. S. Bach, R. Galliano, B. Lagrene, R. Balkanski, T. Gubitsch, …

Como

De naam Como vindt zijn oorsprong in een reis naar het mooie Comomeer, waar ze samen met hun vrienden een ongelooflijk mooie tijd hebben beleefd. Dat is ook precies wat ze willen overbrengen op het podium: liefde voor muziek, het plezier in hun spel en de warme sferen van zalige zomeravonden.

Emma Wills, gitaar; Sebastian Enriques, accordeon

Douce Joie

Duo Como slaat zijn vleugels uit met een eigen programma ‘Douce Joie’. Een zoete, vreugdevolle mix van lichte en elegante klassieke muziek, jazz en uitgesproken zuiderse ritmes. In dit programma vertolken Sebastian en Emma niet alleen originele werken, maar ook eigen arrangementen.

Passie

Deze twee muzikanten barsten van passie voor hun muziek en nemen je met een zachte zomerbries mee naar ritmische, vreugdevolle, speelse, maar ook gevoelige sferen. Douce Joie is daardoor een kleurrijk programma waarmee Duo Como de zoete vreugde van warme zomeravonden en de liefde voor het spelen van muziek wil overbrengen op het publiek.

Tickets kosten 16 euro (5 euro voor -26) en zijn te koop bij de kassa.

Info en reserveren bij Orfeoproducties via info@orfeo.be of 03 449 16 87 of via de cultuurdienst van de gemeenten. De reservering is definitief na betaling op rekeningnummer BE11 3630 0198 9348 van Orfeoproducties vzw Edegem. Gelieve de datum van het concert en het aantal tickets te vermelden.

Een organisatie van de Streekvereniging Zuidrand en Orfeoproducties

Afbeelding