Afbeelding

Habicom opent 3de & 4de kantoor in Antwerpse zuidrand

Nieuws

Op amper 4 jaar tijd werd de naam habicom een begrip op de vastgoedmarkt in de zuidrand van Antwerpen. In 2015 werden ze de winnaar van de Real Estate Awards, Vastgoedbelofte van het jaar en recent wonnen ze ook nog het populaire VIER-programma Huizenjagers in de provincie Antwerpen. Met de opening van hun 3de en 4de kantoor willen ze hun marktpositie in de Antwerpse zuidrand nog verstevigen.


Hartje Boechout

‘In hartje Boechout, over de Delhaizeparking, hebben we een oude woning omgevormd tot een modern kantoor met een toffe duplex erboven. De visibiliteit op deze locatie is top!’, zegt zaakvoerder Naranjo Decamps. ‘We hebben voor de eerste keer het concept van een vastgoedshop geïntroduceerd in de zuidrand. Geen klassieke affiches meer in de etalage, maar een gigantische, verlichte wand met brochures van al onze eigendommen. Je kan hier letterlijk vastgoed komen shoppen en de brochures van panden die je interesseren, meenemen naar huis. Hierdoor willen we het persoonlijke contact met onze klanten nog verbeteren. Een huis kopen is immers niet hetzelfde als een brood gaan halen. Als aankoopmakelaar willen we actief mee op zoek gaan naar de geschikte woning voor onze kandidaat-kopers. Zo kan je in onze 4 kantoren binnenwandelen en ons een zoekopdracht geven. Wij gaan dan op zoek naar het eigendom dat volledig beantwoordt aan jouw criteria.’

Overname vastgoedkantoor Else

‘We hebben de unieke kans gehad om met de opening van ons nieuwe kantoor in Boechout intensief te gaan samenwerken met de enige gevestigde (vastgoed)waarde in Boechout: vastgoedmakelaar Else Krol. Een topvrouw met bijzonder veel ervaring en veel trouwe en tevreden klanten. Ondertussen is de overname rond en zal Else nog zeker een jaar met ons samenwerken en haar expertise met ons delen.’ Zo bevestigt Naranjo van habicom.

Zichtbaar vanaf de brug van de A12

Als je van de Bist in Wilrijk, via de heraangelegde Kleine Steenweg, naar de Boomsesteenweg rijdt, kom je op de hoek een groot gebouw tegen waar jaar en dag een bekende broodjeszaak gevestigd was. In dit gebouw vindt vanaf nu habicom Wilrijk zijn thuis en ook habicombeheer, de beheerder en rentmeesterafdeling van habicom, is hier neergestreken. ‘De zichtbaarste locatie van al onze kantoren!’, weet Naranjo. ‘We hebben het gebouw, uit de jaren ’90, een opfrisbeurt gegeven. Het stond al enkele jaren leeg en was dringend toe aan een opfrissing. Boven werden de appartementen gerenoveerd, beneden werd een splinternieuw habicom duplexkantoor ingericht. Ons logo aan de buitengevel zal zichtbaar zijn vanaf de brug van de A12 waar dagelijks duizenden wagens voorbijrijden.’ ‘Elk eigendom te koop of te huur zal vanaf nu verkocht of verhuurd worden vanaf onze 4 kantoren. Voor de opening van deze 2 nieuwe kantoren werd al 84% (op basis van verkopen in 2017) van onze eigendommen verkocht binnen de 5 weken. Dit willen we optrekken naar 90% in 2019.’ Zo besluit Naranjo.
Meer info? www.habicom.be of 03 449 42 41
Naranjo Decamps – zaakvoerder
Afbeelding
Afbeelding