Afbeelding

Traditie in ere hersteld, kerst- en nieuwjaarcircus weer in Antwerpen

Nieuws

Van 22 december tot en met 7 januari kan je weer de sfeer van het nostalgische kerstcircus opsnuiven. Op de parking aan de Desguinlei (tegenover PIDPA) slaat Vlaanderens mooiste circus weer zijn tentenpark voor enkele weken op. Circus Barones brengt een aangepast kerstprogramma in een uniek decor vol nostalgie. Traditie in ere hersteld in Vlaanderens grootste stad!

Circus Barones met Oostenrijkse roots is al enkele decennia een vaste waarde in Vlaanderen en Nederland. Circus Barones brengt een klassiek programma met een gezonde mix van acrobatische nummers en dierennummers, doorspekt met clowneske toestanden. Door de gestage groei beschikt Circus Barones vandaag over de modernste infrastructuur. Met enige trots mag het zich dan ook Vlaanderens mooiste circus noemen.

“We komen al meerdere jaren in het najaar naar Antwerpen”, weet circusdirecteur Richard Korittnig te vertellen. “De eerste jaren moesten de mensen ons programma nog leren kennen. Door ons programma steeds te verbeteren zijn wij er best fier op dat de laatste jaren, zeker tijdens het weekend, de voorstellingen steevast uitverkocht waren. Het beste bewijs dat wij een voorstelling brengen voor heel het gezin.

Met dit eerste kerst– en nieuwjaarcircus in jaren hopen wij een traditie weer nieuw leven in te blazen. Onze tenten zullen kerst uitstralen door de mooie decoratie. Het wordt een programma van ruim 2 uur met internationale artiesten, behoorlijk wat leuke dierennummers en vooral het clownsduo Ronny & Patatje.”

De bijna uitverkochte première is op vrijdag 22 december om 19.00 uur. Vanaf 23 december tot en met 7 januari zijn er dagelijks voorstellingen om 14.00 uur en 17.30 uur. Er zijn geen voorstellingen op 24, 25, 31 december en 1 januari). Kaarten zijn te koop ter plaatse en online. Om iedereen de kans te geven om van dit spektakel te genieten zijn er speciale prijzen voor kinderen. Zij kunnen voor slechts 5 euro genieten van dit spektakel (zowel tribune als loge). Hiervoor moet je alleen de kortingbon meebrengen, die je op onze site kan downloaden.

Info & tickets: www.circusbarones.com (button “kerstcircus”) Circus Barones is ook te vinden op de facebookpagina ‘Circus Barones’.

Maak kans op een gratis duoticket voor woensdag 27 december om 17.30 uur

Stuur een e-mail met je naam, je volledige adres en het codewoord ‘t Periodiekske naar circusbarones.secretariaat3@gmail.com. Je wordt verwittigd als je bij de gelukkigen bent. Je gratis duoticket ligt dan op 27 december klaar bij de kassa. OPGELET - Op hetzelfde adres wordt maar 1 duoticket geschonken en de gelukkigen moeten zich ZEKER persoonlijk aanmelden en hun identiteitskaart en de ontvangen persoonlijke e-mail tonen.