Afbeelding

‘IK WIL SPRINGEN!’ is helemaal terug tussen Kerstmis & Nieuwjaar!

Nieuws

MORTSEL - Ook de komende kerstperiode willen we zoveel mogelijk kinderen deze leuze laten uitschreeuwen. Vergis u niet, ‘IK WIL SPRINGEN!’ is niet de nieuwste kersthit van Ghost Rockers, maar de slogan van Mortsel Volley Antwerpen, die de vele kinderen uit de regio wakker schudt om te bewegen. Noteer alvast in je agenda 26, 27, 28 & 29 december 2017. Op die dagen nodigen Mortsel Volley Antwerpen en Mensen zijn Media alle kinderen uit om te komen springen op het pop-upindoorspringfestijn.

Wat is ‘IK WIL SPRINGEN!’?

 Stel je even voor, 25 springkastelen en opblaasconstructies die alle verveling voor 4 dagen wegblazen en die alle kinderen van 3 tot 14 jaar een leuke, gezonde en sportieve uitdaging bieden. Het zou ons dan ook sterk verbazen, mocht je in de buurt van de sporthal ‘den Drab’ in Mortsel geen lichte trillingen kunnen waarnemen op een seismograaf. Terwijl de kinderen zich volop uitleven, kunnen ouders rustig vertoeven op ons zitterras of in onze gezellige cafetaria met zicht op de zaal. Kan je echter moeilijk stil blijven zitten, dan mag je ook altijd je kinderen begeleiden in de springzone. Vergeet niet je schoenen uit te doen!

Het verhaal achter ‘IK WIL SPRINGEN!’

 Sinds 2014 is Mortsel Volley Antwerpen, samen met cvba-so Events2sport, verantwoordelijk voor het uitbaten van de cafetaria in sporthal ‘den Drab’. Een heel nieuw gegeven voor de traditieclub, maar een heuse uitdaging. Achter alle activiteiten van de club en de cafetaria schuilt eenzelfde missie: ‘VERENIGEN & BEWEGEN’. In de kerstperiode is deze missie helaas niet altijd mogelijk voor vele kinderen. Sportclubs nemen wel eens een pauze, buitenspelen is voor de echte durvers en op de verschillende familiebijeenkomsten moet je net iets langer aan tafel zitten dan normaal. Zo is ‘IK WIL SPRINGEN!’ ontstaan. De organisatie van ‘IK WIL SPRINGEN!’ draait trouwens op de bereidwillige medewerking van heel wat vrijwilligers, wat dit concept extra uniek maakt!

Nieuw dit jaar – G-sport is gewoon sporten!

 Mortsel Volley Antwerpen bouwt verder dit jaar! Dankzij de medewerking van stad Mortsel kan de bruisende club op donderdagvoormiddag ook voor de eerste keer alle G-sportverenigingen en BLO-scholen uit de regio Antwerpen uitnodigen om te komen springen. “Als club zijn we op dit moment niet bij machte om een eigen G-sportafdeling op te richten op korte termijn. Ook deze sportievelingen de kans geven om al hun opgestapelde energie kwijt te spelen op onze springkastelen, kan de eerste stap zijn voor een G-sportafdeling in Mortsel Volley Antwerpen”, aldus Jef Van Looveren, bestuurslid Mortsel Volley Antwerpen. Vergeet niet in te schrijven voor deze voormiddag via de eventpagina op facebook!

Heel dit gebeuren is opnieuw te volgen via de facebookpagina, waar berichten, video’s, wedstrijden met gratis tickets en sfeerbeelden heel wat informatie geven. Voor meer info kan je mailen naar IWS@events2sport.be.

 Fik Verbiest – Mensen zijn Media