Afbeelding

Wandelzoektocht “Natuur in je buurt” viert jubileum en … stopt!

Nieuws

MORTSEL - Voor de 20ste en laatste keer organiseert Bob Verelst in samenwerking met Café Monico zijn wandelzoektocht ‘Natuur in je buurt’. De ervaren natuurgids woont reeds meer dan 50 jaar in Mortsel en is sinds zijn 14de gepassioneerd door de natuur. Met dit privé-initiatief wil Bob de mensen laten ontdekken hoe prachtig de natuur vaak te werk gaat en hoe je dat in je eigen buurt kunt ontdekken. Voor de laatste keer koos Bob een wandeling met fotozoektocht in en rond de wijk Dieseghem, die o.a. over de spoorwegberm en doorheen het prachtige Klein Zwitserland loopt. Tijdens de zoektocht staan de deelnemers stil bij een 40-tal quizvragen over de natuur. Aangezien meer dan 95% meerkeuzevragen zijn en de wandeling slechts 5 à 6 km is, kan iedereen deelnemen!

Het stadsbestuur van Mortsel is dit initiatief zeer genegen en schenkt de winnaar of winnares van de wandelzoektocht een mooie beker. Bij leven en welzijn zullen Erik Broeckx, Gitta Van Peborgh en Steve D’Hulster bovendien deelnemen aan deze jubileumeditie. Wie hen naar de kroon wil steken, reserveert best een plekje in zijn agenda op zondag 11 juni. Vertrekken kan vanaf 13 uur na inschrijving in Café Monico, Antwerpsestraat 94-96 in Mortsel. Deelnemen kost slechts 3 euro en hierin is reeds een drankje voor onderweg begrepen! De wandeling, inclusief het beantwoorden van alle vragen, duurt ongeveer 3 uur en voor 18 uur moet men het antwoordformulier inleveren bij café Monico.

Bob Verelst en sympathisanten danken garage Stabirem, bakkerij Michielsen, dakmateriaalbedrijf Construmat, slagerij Goeminne, bloemenzaak Romantiek en keukenzaak Mobalpa voor de welgekomen sponsoring. De wandelzoektocht ‘Natuur in je buurt’ bewijst dat een initiatief van een gedreven burger die samenwerkt met lokale handelaars tot succes leidt. Met de steun van stad Mortsel en uw deelname wordt ook deze 20ste en laatste editie een succes.

Mensen zijn Media doet graag een warme oproep aan alle trouwe lezers van ’t Periodiekske om op zondag 11 juni af te zakken naar Café Monico en samen met familie en vrienden deel te nemen aan de wandeling. Bob Verelst verdient het om na 20 jaar te kunnen afsluiten met een spetterende jubileumtocht! U komt toch ook?

Wandelzoektocht ‘Natuur in je buurt’:

zondag 11 juni vanaf 13.00 uur - vertrek Café Monico

Info en inschrijven


  • Café Monico - Antwerpsestraat 94-96 - 2640 Mortsel - 03 440 44 83
  • Bob Verelst - Heideland 12 - 2640 Mortsel - 0479 36 68 29
Deze wandelzoektocht wordt mede mogelijk gemaakt door volgende partners:
  • Young’s Mobalpa Keukens
  • Michielsen Patisserie
  • Construmat
  • Culinaire Slagerij Goeminne
  • Romantiek Bloemenwinkel
  • Garage Stabirem
  • Mensen zijn Media