Afbeelding

Mensen zijn Media wuift collega Marc uit

Maatschappelijk

Na bijna 9 jaar werken voor ’t Periodiekske is onze trouwe medewerker Marc Boeckx toe aan een welverdiend pensioen. Hij stond altijd klaar om mensen in ons kantoor verder te helpen op zijn eigen, minzame en vriendelijke manier. Marc werd net 65 en was erbij van november 2009, toen An en ik ’t Periodiekske overnamen van drukkerij Van Den Brande uit Pulderbos. We zaten destijds nog op de hoek van de Vestinglaan en de Sint-Benedictusstraat, op wandelafstand van onze huidige locatie.

Marc zorgde nauwgezet voor de administratie en voor de opvolging van het drukwerk. Hij was bovendien steeds present met een helpende hand wanneer ’t Periodiekske activiteiten organiseerde buiten de kantooruren. Dat bleef hij trouwens met plezier doen wanneer De Passant erbij kwam en toen beide magazines opgingen in Uitgeverij Mensen zijn Media. Kortom, Marc heeft tot op zijn laatste werkdag klaargestaan om ons te helpen en daar zijn we hem oprecht dankbaar voor.
Vanaf 1 september kon opa Marc beginnen aan zijn volgende leven. Mooie dagen doorbrengen met zijn lieve echtgenote Magda en de kleinkinderen Jonneke en Loe, staat ongetwijfeld bovenaan zijn to-dolijst. Verder kan hij met nog vollere teugen genieten van zijn wekelijkse uitstappen met de goede vrienden van Opnieuw Fit. Wandelen, fietsen en heel wat frisse Leffes zullen Marc ongetwijfeld nog lang vitaal en gezond houden.
We wensen jou het allerbeste toe, Marc. Dat is wat jij ons ook altijd gunt. Ook al zien we je wellicht niet vaak meer op kantoor, een plaatsje in ons hart blijft er voor jou altijd. Het ga je goed, vriend. Geniet van je pensioen!
Fik Verbiest, An Adriaenssen & de collega’s van Mensen zijn Media