Afbeelding

A.L.S. Music For Life Festival … een unieke muziekhappening voor het goede doel!

Maatschappelijk
AARTSELAAR - Op zondag 5 november gaat in het Cultureel Centrum van Aartselaar het ‘A.L.S Music For Life Festival’ door in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel. De opbrengst gaat integraal naar de A.L.S.-liga België via de actie Music For Life. Er zal tevens een infostand aanwezig zijn waar iedereen de nodige informatie kan krijgen over Amyotrofische Lateraal Sclerose of A.L.S.

Vanaf 14 uur zijn er doorlopend optredens van o.a. The Streetwalkers, een streetband die de gasten op een muzikale manier zal verwelkomen. De Nouveau is een topfolk- en countryband, die het hart van iedere muziekliefhebber sneller doet slaan. Eveneens van de partij -en natuurlijk onnodig om deze topentertainer voor te stellen- is Luc Caals. Nadat hij een hele zomer lang volle zalen trok aan onze kust, zijn we blij hem te mogen verwelkomen op ons podium! Opmerkelijk zijn bovendien de 8 topmuzikanten van Skratt. Ze bespelen samen maar liefst 24 instrumenten en brengen de meest uiteenlopende genres. Het duo Tegen Beter Weten In houdt zich aan Nederlandstalige songs, die ze brengen op hun even eigenzinnige als onnavolgbare wijze. Naast nummers uit de jaren ‘80 en ‘90 zorgt de fantastische 6-koppige coverband 6AM ook voor hedendaagse hits, die jong en oud bekend in de oren klinken. Sharon Adreanne, zangeres bij het bekende meisjeskoor Scala, zingt mooie eigen songs. Verder is er Second Son Sam, een rockformatie die de laatste twee jaar enkele bekende rockrally’s won en één van de bands waar we in de nabije toekomst zeker nog van zullen horen. Pé en de Medeklinkers is een onnavolgbare trio dat zijn nummers voornamelijk brengt in het Aantwaarps.

Afsluiten doen de organisatoren rond 21.30 uur met Blue Hippo, een rockband die zonder twijfel dé nieuwe zomersensatie van 2018 zal worden. Onlangs speelden ze tijdens de rockrally Kamp Noord zo’n 70 bands in de preselecties naar huis, om tijdens de finale de jury te overtuigen met een fantastisch optreden!
Dankzij de sponsors en sympathisanten bedraagt de toegang voor dit geweldig gevarieerde en kwalitatief hoogstaande festival slechts 8 euro. Met het festivalbandje kan je de hele dag binnen- en buitenlopen. In voorverkoop reserveren kan via alsmusicforlifefestival@proximus.be. Je betaalt dan slechts 6 euro! Een hapje en een drankje worden uiteraard ook voorzien.
Steun A.L.S.-liga België en kom genieten van een uniek festival. Fantastische bands en artiesten zorgen voor een échte festivalsfeer in een prachtig kader, allen met slechts één doel: de A.L.S.-liga de broodnodige steun te verlenen die deze prachtige organisatie verdient. Tot binnenkort, zondag 5 november in CC Aartselaar!
Fik Verbiest – Mensen zijn Media
20141113 Brecht affiche Luc Caals
20141113 Brecht affiche Luc Caals