Afbeelding

PuurSenses - Nieuwe relaxatiepraktijk in Mortsel

Gezondheid

MORTSEL - We leven in hectische, gejaagde tijden. We zijn tegenwoordig altijd en overal bereikbaar, de dagelijkse ‘rat race’ en het steeds drukkere woon-werkverkeer zorgen ervoor dat steeds meer mensen gebukt gaan onder stress en de symptomen van een nakende burn-out. Nadia Comairi zag dit steeds vaker opduiken in onze moderne maatschappij en besloot met PuurSenses een oplossing aan te bieden op maat, aangepast aan de wensen en noden van ieder persoon. Als gediplomeerde relaxatie- en massagetherapeute heeft zij alvast de knowhow in huis om haar klanten te begeleiden met persoonlijk advies en de juiste behandeling.

Voor Nadia begint met de behandeling, start ze met een energetische controle van de klant, waarbij steeds de gezondheid van het individu centraal staat. “Mensen weten vaak niet dat ze op energetisch vlak helemaal geblokkeerd zitten. Door deze pijnpunten en blokkades te erkennen en de oorzaak bloot te leggen, kunnen we van daaruit vertrekken om de juiste behandeling op te stellen”, verklaart Nadia. PuurSenses biedt onder andere verschillende soorten massage aan. Zo heb je enerzijds de klassieke massage die de klant een relaxerend moment voor zichzelf biedt, even helemaal weg van de dagelijkse stress die ons allemaal kan overvallen. Anderzijds kan je bij haar terecht voor zeer specifieke massages, zoals massages voor patiënten die lijden aan kanker of fibromyalgie, zwangerschaps- en babymassages, ayurvedische massages, hotstone technieken en allerlei energetische behandelingen.

Daarnaast biedt PuurSenses allerhande cursussen en workshops aan. Nadia organiseert verschillende coachings, professioneel begeleid door gespecialiseerde coaches die diverse onderwerpen behandelen zoals burn-out, stress, wake up calls (Hoe sta ik in het leven? Ben ik wel bezig met de job en de zaken die voor mij belangrijk zijn?), werken aan het zelfvertrouwen en op zoek gaan naar de innerlijke rust die bij heel wat mensen nog ontbreekt.

Heb je interesse om kennis te maken met Nadia en PuurSenses? Op 6 en 7 oktober is er een speciaal openingsweekend voorzien, telkens vanaf 13 uur. Spring gerust eens binnen voor een kennismakend gesprek, met een hapje en een drankje.

Met PuurSenses heeft Mortsel een nieuwe zaak die begaan is met geluk, welzijn, persoonlijke groei en verbondenheid, zowel met jezelf als je omgeving. Belangrijke aspecten in het leven, die ‘t Periodiekske alleen maar kan toejuichen.

Wij wensen Nadia alvast veel succes!

 
 
 
 
 
 
 
PuurSenses Kerkstraat 15 2640 Mortsel
0475 21 77 02
info@puursenses.be       www.puursenses.be
Afbeelding