Da Capo stelt voor: netwerkevent Social Coffee

0

Op 11 september organiseren Mensen zijn Media en SociAmiGo opnieuw een Social Coffee. Deze editie gaat door in Da Capo in Hove. We vroegen onze gastvrouw Ann alvast wat zij van het event verwacht.

Waarom organiseren jullie mee deze Social Coffee?

Wij gaan vanuit de dienst Lokale Economie van Hove graag in op dit mooie aanbod. We hebben al ervaring met een fijne samenwerking en we krijgen zelf veel steun vanuit Mensen zijn Media. De Middenstandsvereniging Hove kreeg onlangs een nieuwe boost waardoor we tot een kernteam gekomen zijn. Deze enthousiaste ploeg probeert terug meer initiatieven gemeenschappelijk te organiseren. Samen staan we sowieso sterker. Tot nu toe zijn er geen initiatieven geweest en dus zijn nieuwe impulsen zeker welkom.

Wat zien jullie als de voordelen van het event?

Dat er geen vaste kosten of lidmaatschap aan verbonden zijn, is voor ons zeker ook een pluspunt. Wij zijn een kleine gemeente met kleine lokale handelaars waarvoor dit initiatief mooi op maat is. Er kunnen nieuwe contacten gelegd worden of bestaande relaties kunnen verstevigd worden. Bovendien is dit voor de dienst Cultuur een kans om de cultuurprogrammatie in Da Capo voor te stellen. Zij organiseren jaarlijkse enkele podiumvoorstellingen, met een verscheiden aanbod dat zeer laagdrempelig wordt aangeboden.

Wie verwachten jullie te zien?

Lokale ondernemers en concullega’s, maar we verwachten niet alleen mensen uit Hove. Omdat we maar een kleine gemeente zijn, is de deelname van ondernemers en verenigingen uit een ruimere regio niet alleen een opportuniteit maar ook een noodzaak.

Wat hopen jullie er zelf van op te steken?

Het is voor elk bedrijf en voor elke ondernemer cruciaal om regelmatig op een leuke manier in de kijker te staan. Er zijn tegenwoordig zoveel communicatiemiddelen dat het soms moeilijk wordt om door het bos nog de bomen te zien. Welke keuze is op welk moment de juiste? Wat is betaalbaar en dus financieel verantwoord? Is er voldoende meerwaarde voor de inspanningen die moeten geleverd worden? Iedereen heeft immers altijd tijd tekort. Efficiëntie daarin is dus een topprioriteit.

Social Coffee Da Capo. 11 september 9-11u.

Bent u ook graag van de partij? Inschrijven kan hier! Sfeerbeelden van de vorige Social coffees vindt u op de website van Social Coffee

 

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here