Afbeelding

BODART, DAT IS TOPKWALITEIT IN UW KEUKEN

Culinair

De firma Bodart is al meer dan 70 jaar de referentie voor kwaliteitsvolle keukenapparaten, een uitstekende service en duurzame kwaliteit. De importeur en verdeler verhuisde in november naar een nieuw adres. Door de toenemende groei werd de infrastructuur op de Grote Steenweg in Berchem te klein. Daarom trok Bodart naar een ruimere locatie in Wilrijk. U vindt de firma voortaan aan de Terbekehofdreef 60-62 in Wilrijk.

Bodart gaat groter op een nieuwe locatie

ELEKTRISCHE APPARATEN

Toen Walter Bodart de firma in 1945 startte, verkocht hij oorspronkelijk alleen via de vakhandel in keukenapparatuur. Omdat het commerciële proces te traag verliep, besloot hij steeds vaker deel te nemen aan jaar- en handelsbeurzen. Dit bleek de succesformule: directe verkoop met demonstraties. In het begin van de jaren 50 geraakten elektrische apparaten meer en meer ingeburgerd bij de bevolking. Na 1958 doet het Zwitserse keukenapparaat bamix zijn intrede op de markt en neemt het stilaan de plaats van de blender of bokaalmixer in. In de jaren 60 brengt de firma Bodart voortdurend nieuwigheden op de markt.

NIEUWE GENERATIE

Na 1972 zet de echtgenote van Walter Bodart de zaak verder en vanaf 1985 bouwen de zonen en tweelingbroers Peter en Johan het bedrijf verder uit. De commerciële klemtoon wordt van directe verkoop op beurzen naar de gespecialiseerde vakhandel verlegd. Bij de start van het nieuwe millennium wordt bijzondere aandacht besteed aan de promotie van drie merken: bamix, JURA en Dualit. Invoer, verkoop en naverkoopdienst gebeurt volledig in eigen beheer. Na meer dan 70 jaar blijft Bodart een referentie voor kwaliteitsvolle producten en een uitstekende service. De firma verdeelt toestellen naar elektrozaken, koffiebranderijen, design- en kookwinkels, maar ook als particulier kan u hier terecht. U bent welkom om de toestellen te testen op het nieuwe adres: Terbekehofdreef 60-62 in Wilrijk.

https://bodartservicehouse.be/nl
03 260 67 67
0900 100 21
Afbeelding