Afbeelding
Concert Emma Posman - St.-Antoniuskerk Edegem

Concert Emma Posman - St.-Antoniuskerk Edegem

Beleven

Op donderdag 28 april 2022 om 20.15 uur kan je genieten van het concert door sopraan Emma Posman en pianist Bert De Rycke in de Sint-Antoniuskerk in Edegem. In het eerste deel brengen zij liederen van Schubert en Schumann en in het tweede deel opera-aria’s van Massenet, Bizet en Rossini.

Emma Posman werd in 2018 plots wereldberoemd toen ze inviel als de ‘Koningin van de Nacht’ in Mozarts ‘Die Zauberflöte’ op de Salzburger Festspiele. Samen met pianist Bert De Rycke verwent ze je met een intens recital. Emma studeerde aan het Conservatorium van Gent o.a. bij Hendrickje Van Kerkhove en werd opgenomen in de Academie van de Munt. In 2018 werd ze verkozen tot ‘Musicus van het jaar’ door de Belgische Muziekpers en werd ze samen met Bert De Rycke uitgenodigd voor het recital in Bozar in Brussel.

Inmiddels zong Emma in verschillende grote Duitse operahuizen (München, Berlijn, Hannover …). Naast opera stelt haar hybridestem haar in de mogelijkheid om ook in het liedrepertoire uit te blinken. Dat toont ze in dit concert met liederen van Schumann en Schubert. Pianist Bert De Rycke studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Gent en is de vaste begeleider van Emma. De exactheid is de sterkte bij dit piano-& zangduo - ze zijn complementair.

Info en reserveren bij Orfeoproducties via info@orfeo.be of 03 449 16 87 of via de cultuurdienst van de gemeente Aartselaar

foto Simon Van Rompaey

Een organisatie van de Streekvereniging Zuidrand en Orfeoproducties

Afbeelding