Afbeelding

Grace … een zegen voor wie comfort met elegantie wil combineren

Beleven

Einde februari mocht de Fruithoflaan in Berchem een mooie, nieuwe zaak verwelkomen. We gingen even een kijkje nemen en werden hartelijk ontvangen door eigenares Ilse Vanherle. Met haar dertig jaar ervaring als zelfstandige is ze vastberaden om van haar totaal gerenoveerde zaak opnieuw een succes te maken. Grace is alvast een zegen voor dames die op een comfortabele en elegante manier door het leven willen gaan. Ilse licht graag toe wat haar intenties zijn en heeft in ieder geval veel zin om haar nieuwe droom gestalte te geven.


Nieuwe uitdaging

“Ik ben altijd zelfstandige geweest in een sector die dames een goed gevoel geeft. Na 30 jaar heb ik er resoluut voor gekozen om mijn passie rond mode een nieuwe vorm te geven. Ik heb een halfjaar lang overwogen of ik in dienstverband wilde gaan werken of zou verdergaan als zelfstandige. Een mens moet nu eenmaal regelmatig een nieuwe uitdaging hebben om alert en fris te blijven”, aldus de even ervaren als enthousiaste onderneemster. In een wereld waarin digitalisering onze sociale contacten uitholt, vindt Ilse het heel belangrijk om persoonlijk contact met haar klanten te onderhouden.
“Maandenlang heb ik me zorgvuldig voorbereid om een unieke collectie schoenen en handtassen te kunnen aanbieden. Deze twee artikelen boeien me en de Fruithoflaan in Berchem is een omgeving met heel wat potentieel. Onze bloeiende handelsvereniging Fruithof krijgt veel medewerking van zowat alle handelaars en zette onlangs nog een mooie winkelactie ‘Spaar en win’ op touw.” Deze actie loopt trouwens nog tot oktober en wie deelneemt, maakt kans op schitterende prijzen!

Trendy en comfortabel

Op de vraag wat Ilse met haar nieuwe zaak wil bereiken, laat haar antwoord geen moment op zich wachten. “Net als voorheen wil ik mijn klanten een degelijke kwaliteit garanderen met een eerlijke service. De producten die ik inkoop, worden met veel zorg gekozen. We staan er heel weinig bij stil dat we een groot deel van onze tijd letterlijk ‘gedragen’ worden door onze voeten. De schoenencollecties die ik aanbied, moeten gegarandeerd comfortabel en tegelijk trendy zijn”, zegt Ilse overtuigd. De klanten van Grace kunnen alvast rekenen op een persoonlijke service en op kwalitatief hoogstaande producten, van elegante damesschoenen tot trendy sneakers. De leveranciers waarmee Ilse samenwerkt, zijn gerenommeerde merken die hun degelijkheid al lang hebben bewezen. In haar zoektocht naar elegante producten komt ze o.a. terecht bij Italiaanse merken, die blijkbaar heel wat vrouwen kunnen bekoren. Daarnaast kan Grace een collectie handtassen aanbieden, waarvan ieder exemplaar uniek is! Snel zijn is dus de boodschap, wanneer een handtas in de nieuwe winkel je hart heeft gestolen.

Totaalbeleving

“Door tijd te maken voor een babbel en een koffie of glaasje bubbels wil ik ingaan tegen de dictatuur van de e-commerce. Ik begrijp niet dat mensen online shoppen omdat een persoonlijke service enorm veel meerwaarde biedt. Kom gerust langs en ik laat het u ervaren (lacht). Diverse merken verschillen vaak van maat en kopen op zicht is niet te vergelijken met een product dat fysiek door je handen gaat. Hoewel comfort voor mij op de eerste plaats komt, wil ik absoluut dat mensen de mogelijkheid hebben om hun vrouwelijkheid te tonen. Dat zorgt namelijk voor een aangename totaalbeleving. Ik wil er zeker van zijn dat mijn klanten pas betalen voor producten wanneer ze daar zelf voor 100% achter staan. Pas wanneer de klanten mijn zaak verlaten met een brede glimlach omdat ze zeker zijn van hun aankoop, ben ik tevreden.”
“Give a girl the right shoes and she can conquer the world.” – Marilyn Monroe
Met haar mooi gerenoveerde winkel en zorgvuldig geselecteerde collecties wil Ilse graag zoveel mogelijk mensen adviseren op het vlak van mode en stijl. “Wie mooi voor de dag komt, voelt zich ook vaker goed in zijn vel en daar wil ik graag toe bijdragen”, zegt Ilse, wat Grace tot een zegen maakt voor iedere modebewuste shopper.

Grace bezoeken en genieten van de service van Ilse Vanherle kan aan de Fruithoflaan 19 bus 9 in Berchem op maandag van 14 tot 18 uur en van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10 tot 18 uur.
Grace - Fruithoflaan 19/9 - 2600 Berchem              03 440 06 07                                         
Maandag: 14 - 18 uur, dinsdag t.e.m. zaterdag: 10 - 18 uur
Afbeelding
Afbeelding