Afbeelding

Brasserie ‘t Of in Hove pakt uit met livemuziek op Valentijn!

Beleven
Wie Valentijn dit jaar graag op een onvergetelijke manier wil vieren, kan op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 februari terecht in Brasserie ’t Of in Hove. Mensen die hun partner graag op een aangename manier verrassen of die gewoon samen willen genieten van een romantisch avondje, zijn hier aan het juiste adres. Want naast een heerlijk viergangenmenu, zorgt ’t Of in Hove voor een uniek kader waarin verliefde harten zich helemaal thuis voelen. Brasserie ’t Of in Hove wil van Valentijn 2019 een unieke gebeurtenis maken en engageerde Kathleen van Campfort of kortweg Katou.
Katou is een professionele jazz- en soulzangeres en brengt met Valentijn twee avonden (14 en 15 februari) na elkaar gevarieerde funny Valentine-muziek, die geen enkel hart onberoerd laat. Voor de prijs moet je het zeker niet laten. Het betreft een verzorgd viergangenmenu mét livemuziek voor slechts 38,50 euro/pp. In ‘t Periodiekske 2 van 22 januari en De Passant 2 van 29 januari vind je alvast een uitknipbon voor een heerlijk gratis ‘liefdeselexir’.
Bezorg jou en je partner een onvergetelijke Valentijn, of kom gewoon gezellig met vrienden en familie. Reserveer nu je plekje en geniet … Reserveren kan via www.tofinhove.be/valentijnsmenu. Ik heb me alvast ingeschreven voor 14/2. Jij komt toch ook?
‘t Of in Hove - Mechelsesteenweg 115-119, 2540 Hove - 03 344 23 60
Afbeelding
Afbeelding