Afbeelding

Shoppen én spelen in Aartselaar op 7 oktober

Beleven

Zondag 7 oktober is het centrum van Aartselaar ‘the place to be’ voor oud én jong. Waar de jongsten tijdens het weekend van de klant al eens over het hoofd gezien worden, kunnen ze zich in Aartselaar helemaal uitleven op de jeugddag, terwijl hun ouders bij de handelaars op bezoek gaan.


Weekend van de klant

Een groot deel van de ATA Shopping Partners doet z’n deuren open tijdens deze herfsthappening. Bovendien maak je dit weekend kans op het winnen van een etentje, drankje en andere lekkernijen. Op www.weekendvandeklant.be en op www.ata-aartselaar.be zijn de deelnemende winkels terug te vinden.

Jeugddag

Van 13 tot 17 uur zullen verschillende gemeentelocaties omgetoverd worden tot een speelparadijs voor klein en groot. Het thema dit jaar is ‘Kermis op straat’. Je kan terecht bij IBO Robbedoes, de speelplaatsen van Cade, CC ’t Aambeeld, parking CC en Bib. Voor kinderen van 2 tot 8 jaar zijn er kermisspelletjes, een speelkooi, schminken, springkastelen, ‘zet jezelf op een cover van een boek’ in de bib, drank- en eetstandjes, … Voor de jeugd van 9 tot 16 jaar is er levende tafelvoetbal, een schietkraam, sumo, Swing Him Off, chill- en een heuse gamezone, dj en animatie, kop-van-jut, …  Te veel om op te noemen dus!
“Onze jeugddag is ondertussen een vaste waarde geworden,” vertelt Mark Vanhecke, schepen van lokale economie en jeugd. “De jeugdraad en de jeugddienst hebben samen met de bib, de cultuurdienst en IBO Robbedoes een ongelooflijke dag in elkaar gestoken voor kinderen van 2 tot 16 jaar. Springkastelen, een schietkraam, gamen in het CC, zweefmolen, trampolines, een boksbal en nog veel meer zal er te zien en te beleven zijn in het thema ‘Kermis op straat’. Terwijl onze jeugd zich uitleeft op de jeugddag kunnen de ouders shoppen in de winkels tijdens de herfsthappening van onze Aartselaarse middenstandsvereneniging ATA. Dat zijn dus twee vliegen in een klap!”
Afbeelding