Afbeelding
Ronny Mullens

Karnamor zorgt opnieuw voor een volksfeest met veel blije gezichten!

Redactie

Ook dit jaar mocht Mensen zijn Media de carnavalstoet van Mortsel doorheen de straten van Mortsel leiden. Met in ons kielzog meer dan 40 wagens en onder het goedkeurende oog van een aangenaam voorjaarszonnetje werd het een hele feestelijke optocht. Het talrijk opgekomen publiek stond in lange rijen te genieten en we hadden weinig moeite om jong en oud op te warmen voor de wagens die volgden. Geruggesteund door de vrolijke deuntjes van de enthousiaste ‘majorette & drumband De Doorzetters’ uit Deurne was het een zeer fijne ervaring om de stoet aan te voeren.

Vooraan onze kleine wagen prijkte de boodschap die centraal staat in de visie van Mensen zijn Media en die we ook centraal stellen in ’t Periodiekske en De Passant. Een kleine act met Charles Dickens, die voortdurend op zoek was naar Wally, viel bij jong en oud goed in de smaak. Net als de paar honderd ballonnen waarmee we een lach toverden op even veel kindergezichtjes!


De stoet eindigde op het Stadsplein waar jonge ouders met hun kinderen elke namiddag van zaterdag tot en met maandag konden genieten van een leuke carnavalkermis. Op vrijdag 8 maart kwamen in Hangar 68 ook de senioren weer aan hun trekken tijdens een seniorennamiddag met Rudy Jones en diverse artiesten. Op deze fijne namiddag volgde de traditionele sleuteloverhandiging en werd jeugdprinses Yoren aangesteld.

Na de grandioze stoet eindigde dit onvergetelijke weekend in een groot carnavalbal, waar iedereen nog kon nakaarten tot in de vroege uurtjes. Wie er dit jaar niet bij was, die kunnen we alleen maar aanraden om dit leuke initiatief van Karnamor met stip aan te duiden in de agenda van 2025. Tot dan … Alaaf!


Tekst: Fik Verbiest, alias Wally ?? – Mensen zijn Media bv
Foto’s: Ronny Mullens
Filmpje: Filip Filmkes

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding