SONY DSC
SONY DSC

Ideale mannen gezocht om koor Bart Peeters te vervoegen

Nieuws

Bart Peeters staat op 1 en 2 september 2018 in de Antwerpse deSingel voor drie liveconcerten. Dirigent en organisator Hans Primusz verzamelde een 360-koppig pop-upkoor rond Bart Peeters om samen geschiedenis te schrijven. Mannen kunnen zich nog aanmelden om mee te zingen.


 

Een team van professionele coaches zal het grootse pop-upkoor intensief begeleiden en klaarstomen voor een bruisende show. Als koorzanger neem je deel aan intensieve zang- en performanceworkshops in Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt of Oostende.

Hans Primusz, dirigent en organisator van In Koor: “Ik organiseer dit project al acht jaar, telkens met andere artiesten. Editie 2018 wordt met Bart Peeters een nieuw hoogtepunt. Dit is de eerste keer dat zoveel mensen kunnen deelnemen aan ons project. Ik kijk er zo naar uit om alle zangers met Bart Peeters op dat podium te zien staan!”

De workshops vinden plaats in augustus 2018 en iedereen die van zingen houdt en met Bart Peeters het podium wil delen kan deelnemen. Je moet zelfs geen noten kunnen lezen, al helpt dat natuurlijk wel. Momenteel worden de laatste plaatsen voor het pop-upkoor ingevuld. Alleen mannen zijn momenteel nog zeker van deelname, vrouwelijke aanmeldingen komen al op een wachtlijst terecht. “Het worden intense workshops waarin je je grenzen zal verleggen en je enorm veel zal bijleren”, aldus Primusz.

Meer over pop-upkoren

In Koor 2018 is een initiatief van de Antwerpse organisatie Zaterdag Zondag die bekend is voor zijn pop-upkoren. Dat zijn koren in alle mogelijke maten en vormen die alleen voor een tijdelijk project opduiken. Hans Primusz, artistiek leider, zorgt voor koorarrangementen op de originele liedjes van de artiesten. Afgelopen jaren werkte hij al samen met o.a. K’s Choice, Lady Linn, Pieter Embrechts, Frank Vander linden en Spinvis.

In Koor 2018

Workshops: augustus 2018 in Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt en Oostende

Concerten Bart Peeters in Koor in deSingel Antwerpen

1 september 2018 om 20.00 uur

2 september 2018 om 15.00 en 20.00 uur

Info workshops (laatste plaatsen) & tickets concert (online op 22 maart 2018 om 19.00 uur): www.zaterdagzondag.be of infolijn 0489 63 62 62