Foto door Wim Frans
Foto door Wim Frans

Schoen- en sleutelservice Luc heeft veel meer in huis dan u denkt!

Nieuws

Vanaf 1 september vestigde Luc Van Linden zich als schoenmaker in het centrum van Hove. Voorheen was hij reeds 23 jaar aan de slag als succesvolle zelfstandige schoenhersteller in Willebroek. Toen hij vernam dat Eral-service een ander uitdaging zocht, was dit een mooie kans voor Luc om dichter bij huis te werken.

De vriendelijke nieuwe schoenmaker van Hove beschouwt het als een erezaak om zijn goede service steeds te koppelen aan professioneel vakmanschap. “Alleen wanneer mijn klanten tevreden buiten gaan is mijn dag goed”, lacht Luc. “Dat is trouwens de enige manier wat mij als ondernemer de garantie geeft om aan de slag te blijven. Ik probeer voor iedere klant naar een gepaste oplossing voor zijn of haar probleem te zoeken. Daarna overleg ik steeds met hem of haar welke de mogelijkheden zijn en leg ik de klant duidelijk uit wat ik wil doen. Indien schoenen, laarzen, handtassen of andere zaken geen herstelling meer waard zijn dan ben ik daar tegenover alle klanten ook eerlijk in. Ik laat de klant steeds de keuze, zodat die zich achteraf niet bekocht voelt.”

Luc is terecht van mening dat we steeds meer evolueren naar een  wegwerpmaatschappij. Door oude, degelijke zaken te herstellen, wil hij op een bescheiden manier meewerken aan het terugdringen van de afvalberg. “Dat spaart voor de klant vaak kosten uit en is bovendien beter voor ons milieu en dus mooi meegenomen voor komende generaties”, zegt Luc.

Bij Schoenmakerij Luc kan je niet alleen terecht voor het herstellen van schoenen en andere lederwaren zoals handtassen, riemen, …  Je vindt er ook toebehoren zoals veters, inlegzolen en de beste onderhoudsproducten voor lederwaren. Daarnaast is er een professionele en betrouwbare sleuteldienst en slotenmakerij. Verder kan je bij Schoenmakerij Luc eveneens brandkasten en kluizen, autoplaten en Trodat-stempels bekomen. Ook met kleine graveerwerken zoals bv. mooie naamplaatjes en met het bronzeren van bv. een gouden schoen of babyschoentjes helpt Luc je graag verder. Het aangename contact en de brede glimlach waarmee hij je steevast adviseert, krijg je er gratis bij!

“Ik zit reeds 35 jaar in het vak en wil de komende jaren nog alle dagen met plezier en beroepseer mijn werk afleveren in Hove en omstreken”, zegt Luc vastberaden. Dat zal hem zeker lukken met de uitstekende ligging van zijn winkel in het centrum van Hove vlakbij het Sint-Laureysplein. Het loont beslist de moeite om even binnen te lopen en te zien wat deze ervaren man in zijn mooi vernieuwde zaak voor jou kan betekenen.

info@schoenmakerijluc.be
03 454 28 69
Fik Verbiest – Mensen zijn Media