Afbeelding

SONG OF BUBBLES & FIRE - Benefietproject

Nieuws

Het concept is vrij simpel: een pop-up winterbar. Maar vergis u niet! Het wordt geen doorsnee bar waar je enkel gezellig iets kan drinken. Grote vuurgeesten dalen af naar Fort V in Edegem en zorgen voor geweldige vuurspektakel! Ze nemen ook magische zeepbellen mee.


11 februari 2017 – vanaf 19.00u Pop-upwinterbar met magische zeepbellen, vuurspektakel, optredens, charity raffle en uiteraard met drank en eetstands. tickets: 5 euro VVK / 6 euro ADK www.songofbubblesandfire.be
Vijf jonge gasten uit het 6de jaar organiseren in het kader van de lessen godsdienst een bijzondere benefietavond.

In combinatie met het vuur zorgt dit voor een unieke ervaring, die opgevuld wordt met live muziek die de sfeer optimaal maakt! Ben je jong of oud, dat maakt niet uit, want dit evenement is voor iedereen een aanrader, voor jong en oud. Aarzel niet en boek nog vandaag jouw tickets om dit magische moment niet te missen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op leuke prijzen via de charity raffle.

Het goede doel: Oekraïne-Project Edegem

Sinds 1993 zet het Oekraïne-Project Edegem zich als autonome vrijwilligersorganisatie via allerhande acties onbezoldigd in voor de armoedebestrijding in Oekraïne, een vaak vergeten land bij de ontwikkelingshulp. In tegenstelling tot wat onze naam doet vermoeden, zijn ze ook actief ver buiten de Edegemse grenzen.

De acties van Oekraïne-Project Edegem zijn zeer divers. Zo voorzien ze in noodhulp, zetten ze (medisch-)sociale projecten op, stimuleren ze competentieopbouw door studiebezoeken van Oekraïense delegaties aan ons land en door allerhande vormingsactiviteiten in Oekraïne zelf en willen zij stimulansen bieden tot een mentaliteitswijziging binnen de Oekraïense maatschappij zelf. Zo hoopt het Oekraïne-Project Edegem van onderuit structurele veranderingen in de Oekraïense maatschappij te realiseren. Bij steunprojecten proberen ze dan ook altijd de autonomie te stimuleren.

Natuurlijk, om al die projecten tot een goed einde te brengen, hebben zij fondsen nodig. De opbrengsten van deze gezellige benefietavond gaan integraal naar het Oekraïne-Project.

Andries Tjalma Jens Defoor Tijs Defoor Michaël Deneir Wouter Siebelink