Afbeelding
Prinses Harte - nieuw kinderboek van Raymond De Bruyne

Prinses Harte - nieuw kinderboek van Raymond De Bruyne

Literatuur

MORTSEL - Raymond De Bruyne uit Mortsel heeft in de coronatijden niet stilgezeten. Hij heeft theater gespeeld en ... een nieuw kinderboek geschreven.

Opnieuw heeft hij dat gerealiseerd voor een goedgekozen kinderdoel. De opbrengst gaat deze keer naar de vzw Prinses Harte. Die brengt kleur, licht en troost in het ziekenhuis voor kinderen met kanker. Met een kleurrijk ridder- of prinsessenpakket maken ze kinderen blij en bieden zo troost in de soms beangstigende ziekenhuisomgeving. ‘Prinses Harte’ is ook de naam van het kinderboek.

Het verhaal is prachtig geïllustreerd door Eva Maassen, een talentvolle studente grafische vormgeving en illustratie. De schrijver probeert altijd iemand uit die richting te zoeken die bereid is om mee in het boekproject voor het goede doel te stappen.

Een zeer belangrijke en niet zo simpele opdracht in deze moeilijke tijden was om eveneens weer genoeg sponsoring te vinden om de drukkosten mee te lenigen. Raymond slaagt er toch telkens weer in om het te klaren.

Zijn levensmotto is dan ook: ‘In het leven moet je durven blijven ondernemen en durven blijven dromen. Nooit opgeven!’

De opbrengst van het boek gaat volledig naar de vzw Prinses Harte. Het is verkrijgbaar via de vzw Prinses Harte op het mailadres info@prinsesharte.be. Meer info op www.prinsesharte.be