Afbeelding

MyForma – Nieuwe no-nonsense fitness in Boechout

Gezondheid

“Dream. Imagine. Believe. Do. Conquer.” Dat zijn de woorden die je begroeten als je binnenstapt in de nieuwe, frisse fitnesszaal van uitbater Fernando Da Silva. Met tonnen ervaring als voormalig karatekampioen, conditietrainer bij KV Oostende en nadat hij eerder mee aan de wieg stond van kickboksclub Spartans, heeft hij in ieder geval de achtergrond om zijn cliënteel met het juiste advies te begeleiden. Gevestigd in het gloednieuwe sportpark Sneppenbos heeft hij alvast een passende locatie voor zijn unieke gymconcept.
“Ik merkte al langer dat heel wat mensen de wurgcontracten en andere lepe trucjes van vele grote fitnessketens niet meer willen.”, vertelt Fernando ons. MyForma staat volgens hem dan ook voor duidelijkheid en toegankelijkheid voor iedereen. Mensen kunnen zonder problemen een keer binnenspringen voor een gratis les, waarbij je kan proeven van het aanbod en de mogelijkheden. Fernando houdt de groepen (steeds in blokken van maximum 17 mensen die één uur intensief werken aan conditie en kracht) ook bewust klein, zodat iedereen kan genieten van professionele begeleiding. “Door een revolutionair systeem waarbij ik ieders hartslag constant kan opvolgen, kan ik ontzettend snel bijsturen en mensen de begeleiding geven in hun workout die bij veel fitnesscentra te wensen overlaat.” De toestellen zijn uitsluitend van het merk Matrix. Een kwaliteitslabel dat onder andere ook door onze eigen Rode Duivels gebruikt wordt.

Klanten van MyForma kunnen trouwens volledig gebruikmaken van de handige faciliteiten die Sneppenbos aanbiedt. Nette douches, kleedkamers en handdoeken zijn beschikbaar. “We hebben een fantastische wisselwerking met de gemeente Boechout en ik ben dan ook ontzettend blij met de locatie en mogelijkheden die ik hier voor handen heb.” Naast de fitness biedt MyForma ook nog via verschillende partners voedingsbegeleiding met aangepaste producten aan. “Voor mij is MyForma een totaalconcept. Wij willen meer mensen verantwoord laten sporten en gezonder in het leven doen staan. Dat kan alleen maar als de juiste mensen jou de juiste weg tonen, met de juiste middelen.”
Er hangt zonder twijfel een heel andere sfeer in deze no-nonsense fitness, waarover Fernando zo met hart en ziel spreekt. Droom. Beeld je in. Geloof. Doe. Overwin. Hier kan het allemaal. Wij wensen Fernando alvast veel succes en nodigen iedereen uit om vooral zelf eens een kijkje te gaan nemen in deze fijne, lokale gym.

Meer info: www.myforma.be - myforma@telenet.be - 0477 75 39 72 - Sportpark Sneppenbos Vremdesesteenweg 224 Boechout
Miel Van Bavel
Afbeelding
Afbeelding