Afbeelding

Goed in je vel zitten ... het kan!

Gezondheid

WELZIJN - Wie niet goed in zijn vel zit, heeft last van moeheid, irritatie, stress en energieverlies. Je bent uit balans. Er zijn innerlijke tegenstijdigheden. Je komt niet vooruit … Vervelend, voor jezelf en je omgeving. De gevolgen zijn te groot om bij de pakken te blijven zitten. Helaas denken veel mensen dat ze moeten leren te leven met hun problemen. Dit hoeft niet meer omdat er een methode is die toegang geeft tot het onderbewustzijn. Daar zijn immers verborgen gedachten opgeslagen die een spelletje met ons spelen, ons saboteren. Mariette Ham pakt je problemen in de wortel aan, waardoor ze verdwijnen.

Mariette Ham vertelt over een nog onbekende methode. “Ik geef deze workshops met hart en ziel. Het is een prachtige methode die mijn leven heeft veranderd. Wat me vroeger zwaar viel, is opgelost. Nu ben ik thuis bij mezelf. Het gaat over PSYCH-K© en het fijne is dat je de eenvoudige processen die zowel je geest als je lichaam kracht geven in slechts 3 dagen kan leren te gebruiken. In plaats van vechten-tegen-wat-niet-lukt, verandert je denken en je waarnemen. Het begint met luisteren naar jezelf en wat je wilt in je leven. Je ruimt hindernissen op en je innerlijke saboteur valt stil. Je aandacht gaat naar wat jou ondersteunt. Stap voor stap ontdek je de kracht van vertrouwen dat alles oké is. Een verlangen dat bij mij onderhuids al lang leefde, maar waaraan ik niet durfde toe te geven.”

Deze methode brengt wat velen verlangen: méér plezier en energie, méér durf en gemak dan ooit verwacht. Ze laten zich niet meer voortjagen door de waan van de dag of door de ogenschijnlijke zinloosheid. Integendeel, ze zitten weer zelf aan het stuur, zijn de baas over hun emoties en staan beter in verbinding met hun verlangens. Al deze zaken en meer leer je in de Basis Workshop.

Dit werkt zo goed omdat PSYCH-K wetenschappelijk onderbouwd is. Het combineert inzichten over de werking van het brein en de invloed van gedachten op ons welzijn. Ook universele principes van de natuur zijn inspiratiebronnen. Energetische oefeningen geven rechtstreeks toegang tot het onderbewuste, waar je gewoonlijk moeilijk bij kan komen. Transformaties in het onderbewustzijn zijn blijvend. Gedrag wordt namelijk voor 95% aangestuurd door je onderbewustzijn. De reacties van deelnemers spreken voor zich: ‘Had ik dit maar eerder geweten’, ‘Dit gun ik iedereen’, ‘Eindelijk!’

We hoeven onszelf niet te repareren. We hoeven ons alleen te herinneren dat we heel en uniek en perfect zijn. “Niets kan het licht doven dat in ieder van ons is.” Maya Angelou.

Kom eens luisteren en kijken naar de gratis introducties op 16 mei in Wilrijk en op 31 mei in Mortsel. Meld je even aan bij contact@marietteham.org voor het adres en meer info of kijk op www.marietteham.org.

Fik Verbiest

Afbeelding