Afbeelding

Samen op het pad van geluk en verbondenheid in 2018

Fik blogt

Beste,

Het jaar is alweer achter de rug. Zoals steeds sloeg de werkdrukte van het eindejaar stilaan om in een zenuwachtig geregel van feestelijkheden, waardoor we vergeten om even stil te staan … Stilstaan bij wat we doen, hoe we het doen en vooral waarom we doen wat we doen, is belangrijk. De rijkdom van het leven verschuilt zich schijnbaar op de grens tussen enerzijds werken, iets maken, deelnemen aan het creatieve proces dat het leven is … en anderzijds genieten van de vruchten van onze arbeid.

Bij het begin van een nieuw jaar kunnen we ook dankbaar achteruit kijken naar wat het jaar heeft gebracht. Voor Mensen zijn Media was het voorbije jaar weer erg druk. Ons team vaste medewerkers, redacteurs en verdelers zorgde ervoor dat meer dan 85.000 gezinnen in de zuidrand van Antwerpen om de twee weken een kwaliteitsmagazine in hun brievenbus konden vinden. Ik ben al die medewerkers daar zeer dankbaar voor.

Wie ik eveneens zeer erkentelijk ben, zijn onze trouwe en nieuwe adverteerders en klanten. Hun engagement stelt ons in staat om voortdurend te zoeken naar manieren om de kwaliteit van ’t Periodiekske en De Passant en van ons ontwerp en drukwerk naar een nog hoger niveau te tillen. Onze belangrijkste uitdagingen zijn ervoor zorgen dat ons drukwerk perfect is qua opmaak en afwerking en ernaar streven dat zoveel mogelijk mensen onze magazines lezen.

We danken uiteraard ook onze vele lezers. De stijgende vraag naar onze gele brievenbusstickers was het afgelopen jaar opmerkelijk. ’t Periodiekske en De Passant zijn een vaste vriend aan huis en we zijn dan ook overtuigd dat we op een goede manier aan de weg timmeren.

Mensen zijn Media weet trouwens perfect waar deze weg naartoe leidt. Het pad is nog lang, bochtig en soms steil, … maar de bestemming is en blijft “geluk en verbondenheid”. Onze nieuwjaarswens voor 2018 is dat we dit pad samen met jullie mogen bewandelen. Alles is mogelijk is, zolang we het samen doen. Geluk en verbondenheid is een droom, die vaak veraf en onrealiseerbaar lijkt. Bouwen aan geluk en verbondenheid daarentegen, is nooit veraf wanneer mensen kiezen om de handen in elkaar te slaan en samen op weg te gaan.

Laten we in 2018 meer dan ooit het nuttige aan het aangename en het zinvolle koppelen. Mensen zijn Media wil hier samen met al haar medewerkers, adverteerders, klanten en lezers graag werk van blijven maken. Mogen we hiervoor het komende jaar ook op jou rekenen?

Ik wens jou en iedereen die je liefhebt een hartverwarmend, vreugdevol, gelukkig en voorspoedig nieuw jaar!

Fik.verbiest@periodiekske.be