Afbeelding

Warme maaltijden aan huis stillen niet alleen de honger

Culinair

We leven in een tijd waarin alles sneller en sneller gaat. Door dit helse tempo geraken mensen niet alleen elkaar, maar ook de zorg voor zichzelf vaak uit het oog. Een gevarieerde voeding die met zorg bereid wordt, vormt de basis voor een gezond en gelukkig leven. Maar … heeft u daarvoor nog de tijd en de mogelijkheden? Ondanks de grote aandacht in de media voor gezonde voeding en het succes van kookboeken op de recente boekenbeurs, geven steeds meer mensen toe dat ze nauwelijks nog aan koken toekomen. Gelukkig bestaat daarvoor een goede oplossing: warme maaltijden thuisgebracht.


Voor ouderen ...

Vooral oudere mensen maken gebruik van dit handige systeem. Zelf zijn ze vaak niet meer in de mogelijkheid om te koken, laat staan om boodschappen te doen. Ellenlange wachtlijsten en torenhoge dagprijzen voor opname van bejaarden in rusthuizen, dwingen heel wat mensen ertoe om zolang mogelijk in hun eigen huis te blijven wonen. Een goede leverancier die warme maaltijden thuisbrengt, is dan ook letterlijk van goudwaarde! Naast het financiële voordeel dat men erdoor geniet, ervaren mensen die gebruikmaken van de service van warme maaltijden thuisgebracht ook tal van andere interessante neveneffecten die minstens even belangrijk zijn. Het belangrijkste is wellicht het sociale aspect. Het dagelijkse bezoekje van de bezorger van de warme maaltijd is vaak een aangename ervaring en behoedt ongetwijfeld heel wat mensen voor vereenzaming.

… en jongeren!

Hoewel dit systeem vooral bekend is bij mensen op leeftijd, biedt het ook enorme voordelen aan de doorsnee burger. Steeds meer jonge tweeverdieners met kinderen hebben nog nauwelijks de tijd en energie om zelf te koken. Om nog maar te zwijgen over alleenstaande vaders en moeders die regelmatig eens liever niet koken voor zichzelf. Warme maaltijden thuisgebracht is een zeer gemakkelijke, betrouwbare en betaalbare oplossing om een gevarieerd voedingspatroon aan te houden met dagverse producten.
Uiteraard is de keuze van de leverancier van belang. In onze regio is De Ster een bekende naam. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak en tal van tevreden klanten heeft De Ster alvast zijn sporen verdiend. Voor meer informatie kan je terecht op www.restaurantdester.be of op 03 449 21 45. Smakelijk!