Afbeelding
Geniet van de zomer en ondersteun sociale initiatieven cover

Geniet van de zomer en ondersteun sociale initiatieven

Beleven

Bar Brial opent opnieuw de deuren

In de groene omgeving van Fort 4, in het hartje van Mortsel, kan je deze zomer voor het vijfde jaar op rij de gezellige zomerbar Bar Brial vinden. “We zorgen vanaf begin april in Fort 4 voor fun voor jong en oud”, zegt initiatiefnemer David Gyssens. “Waar we kunnen, steunen we met onze events sociale projecten uit de regio.”

Zomerbar Bar Brial is in de eerste plaats bedoeld voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een leuke plek voor een zorgeloze namiddag of avond. Daarnaast is de locatie ook geknipt voor (bedrijfs)events, een feestje of teambuilding. “Met de gezellige bistro - waar je kan genieten van een lekkere pizza of een fris slaatje - onderscheiden we ons helemaal van de andere zomerbars in de regio.”

Kinderdag The Bucket List

Omdat de initiatiefnemers van Bar Brial echt deel willen uitmaken van de buurt, ondersteunen ze met hun events, verspreid over de zomermaanden, sociaal geïnspireerde organisaties uit de omgeving. “Waar we kunnen, geven we deze organisaties de kans om - in samenwerking met ons - events op poten te zetten”, legt David Gyssens uit. “Zo vindt op 7 mei de jaarlijkse Kinderdag van The Bucket List bij ons plaats. Dit is een organisatie die terminaal zieke kinderen de kans geeft om hun zorgen even te vergeten. Naast de aanwezigheid van een heel aantal springkastelen, zullen er ook verschillende kinderactiviteiten worden georganiseerd om kinderen op een leuke en speelse manier te laten genieten van de dag. Zo zullen er superhelden en Disney-prinsessen aanwezig zijn, zullen kinderen zich kunnen laten schminken en kunnen deelnemen aan volksspelen en nog veel meer.”

Grenzeloos

Op 3 juni opent Bar Brial de deuren voor het festival Grenzeloos. “Dit is een festival voor andersvaliden”, vertelt David Gyssens. “De dag draait om inclusie, vriendschappen en stralende gezichten. Het is een dag waarop iedereen kan genieten van het echte festivalgevoel. In het ontdekkingsdorp dat we die dag opbouwen, kan je kennismaken met verschillende organisaties die hun activiteiten, reizen en producten voorstellen.” Ook de Hope Familiedag zal dit jaar opnieuw bij Bar Brial plaatsvinden. “Dit is een gratis familiefeest voor jong en oud op 11 juni”, licht David Gyssens toe. “Inschrijven voor de activiteiten kan via www.hopebenefiet.be.”

De hele zomer lang kan je bij Bar Brial genieten van allerhande events en activiteiten. Voor een overzicht kan je altijd terecht op www.barbrial.be.

Meer info over The Bucket List kan je vinden op www.thebucketlist.be.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding