Afbeelding

“Tussen winter en wonder”

Beleven

“Het zal weer snel kerst zijn”, zeggen we vaak en ja hoor, de warmste tijd van het jaar staat weer voor de deur! Overal vind je dan kerstvoorstellingen en kerstconcerten die ons warm maken voor de feestdagen. Mensen zijn Media kondigt met veel trots een echt pareltje aan. In “Tussen winter en wonder” staan positiviteit, dromen en liefde centraal. Deze show komt recht uit het hart!

Dat Amaryllis Temmerman en Sabien Tiels vier handen op een buik zijn sinds hun concerttour met de Nijghse Vrouwen is geen geheim. De theaterzusjes breiden dan ook maar al te graag samen een nieuw muzikaal jasje waarmee ze hun publiek zullen verwarmen dit najaar! Beide zangeressen zijn dol op kerst en geloven ook steevast in de kracht van het positieve denken en de invloed daarvan op onze samenleving. Samen dromen van een wereld waarin de liefde regeert.
Van Vermanderes “Kyrie Eleison”, Toon Hermans’ “Als de liefde niet bestond” tot Urbanus zijn “Bakske vol met Stro” via “Suza Nina” naar Nijghs “Alles wat ademt” tot “Een beter land” van Van Veen, voeg daar nog een mooie selectie hertalingen van kerstklassiekers aan toe en de reis “Tussen winter en wonder” kan beginnen, onderweg naar vrede.
Piano: Dirk Schreurs – Contrabas: Marco Cirone
Vrijdag 21 december 2018 – 20.00 uur - Sint-Amelbergakerk Zandhoven - Toegang: 14 euro
Info & kaarten 475 55 16 50 – Cultuurvrienden-voorkempen@proximus.be
Afbeelding