Afbeelding

Greenwood: Peter Greens Fleetwood Mac ... een lust voor bluesrockfanaten!

Beleven

Wie van muziek houdt en van muzikanten die perfect vakmanschap combineren met passie en een flinke dosis plezier, heeft met “Greenwood - Peter Greens Fleetwood Mac” in Kaleidoscoop alvast een avond om naar uit te kijken. Vooral de fans van blues-rock kunnen hun hart ophalen wanneer ervaren muzikanten tijdens hun improvisaties het originele werk naar de kroon steken. Mensen zijn Media is naast tevreden ook fier dat het met deze bezetting aan muzikaal talent een topavond kan garanderen. Mis dit niet!

“Oh Well”, “Black Magic Woman”, “Need Your Love So Bad”, “Albatross”, … Wie kent deze mijlpalen in de muziekgeschiedenis niet? Bezield door de legendarische Peter Green was Fleetwood Mac niet zomaar een bluesband. Met het unieke driegitarengeluid van Green, Jeremy Spencer en Danny Kirwan en de oerritmesectie Mick Fleetwood en John Mcvie was “The Mac” dé Britse sensatie op het bluesfront. Hoewel deze formatie het helaas slechts een drietal jaren heeft volgehouden, liet zij een fantastische schat aan opnames na. Daarna transformeerde de band naar de meer bekende en uiterst succesvolle poprockband uit de tachtiger jaren.
Leadzanger Kris ‘Kirri’ Valvekens, gitarist Luc Canters en basgitarist Marc ‘Rosso’ Van Puyenbroeck toonden in het gezellige Kunstencentrum Kaleidoscoop vorig jaar hun klasse nog met Diamonds on the Rocks. Topdrummer Herman Cambre, bekend van Clouseau, The Voice, … en gitarist Zenn Canters, zoon van Luc en vaste gitarist bij Band Marginal, Sitsers Only, … maken deze TOP-band en uw avond onvergetelijk!
Meer informatie over Greenwood kan je vinden op de website van Kirri.
Snel boeken op www.kaleidos.be is de boodschap!
Kunstencentrum Kaleidoscoop – Molenstraat 50 – Mortsel Vrijdag 26 oktober – om 20.15u – 14 euro / 12 euro leden