Afbeelding
Heerlijk genieten van de stille Kempen ... cover

Heerlijk genieten van de stille Kempen ...

Beleven

Wie het nieuwe jaar op een gezonde manier en met een frisse neus tegemoet wil gaan, is meer dan welkom in het mooie, Kempense Zandhoven. Daar organiseren de gepensioneerde brandweermannen ‘Gebrazan’ hun achtste kerstwandeling en verwelkomen ze jou zelfs graag met een culinaire tussenstop. De zeer geslaagde uitgaven van de voorbije jaren zullen ongetwijfeld nog meer wandelaars naar de mooie, stille Kempen lokken …

Van 23 december 2022 tot en met 2 januari 2023 kan je met je gezin, je familie, je vrienden of je favoriete groep wandelen van kerststal naar kerststal. Gebrazan stippelde twee grote en twee kleinere wandelroutes uit. Een eerste wandeling van 12 km vertrekt op de kerkparking Kerkstraat Massenhoven en bij Huize Bruyneel Vierselbaan 2 Zandhoven. De andere wandeling is even lang en vertrekt ook bij de dorpskerk van het pittoreske Massenhoven. Geoefende wandelaars kunnen beide tochten perfect combineren (24 km). Voor minder geoefende wandelaars, minder mobiele mensen of ouders met jonge kinderen zijn er twee mooie, kortere routes: 1 van 4,6 km en 1 van 3,5 km. Die tochtjes zijn kind- en rolstoelvriendelijk.

Op de kruising van alle wandelingen ligt het prachtige Huize Bruyneel, een ideaal vertrekpunt voor de vier wandelingen. Ook niet-wandelaars kunnen er rustig iets eten of gezellig iets drinken in een verwarmde tent. Huize Bruyneel is gelegen aan de Vierselbaan 2 in Zandhoven. Opgelet: Huize Bruyneel is open van 11.00 tot 18.00 uur, op 24 december open van 11.00 tot 16.00 uur en gesloten op 31 december!

Meer weten? Gebrazan – De Bergen 1 bus 3 – 2240 Zandhoven - 0477 47 93 90 – 0499 76 93 37