Afbeelding

Middenstandsactie Mortsel Heerlijk Lokaal ontploft bij 2de trekking stempelactie!

Nieuws

De actie met de stempelkaarten in het kader van de middenstandsactie Mortsel Heerlijk Lokaal kent een onverhoopt succes. De intense samenwerking tussen Adviesraad Lokale Economie Mortsel (ALEM), stad Mortsel en de handelaars zorgt voor een zeer breed draagvlak. Op woensdag 4 december werd op de wekelijkse markt de tweede winnaar getrokken uit een loodzware zak vol stempelkaarten. Voor deze tweede trekking werden bijna 6000 kaarten ingediend! Dat is een verzesvoudiging van de eerste keer en bewijst dat ook de inwoners van Mortsel en de naburige gemeenten massaal deelnemen aan de actie.


Zowel het stadsbestuur, ALEM als de middenstanders zijn enorm opgetogen met dit mooie resultaat. “Dit toont de kracht aan van samenwerking”, zegt Joeri Franck van Lokale Economie Mortsel. “Waar mensen de handen in elkaar slaan, worden wonderen nu eenmaal mogelijk. Bijna alle middenstanders hebben van bij het begin enthousiast gereageerd op het initiatief. Bovendien konden we ook onmiddellijk rekenen op de steun van ALEM en doen onze collega’s van Dienst Communicatie hun uiterste best om de actie goed te communiceren. Dat alles zorgt voor een positieve vibe die ook door de burgers in en rond Mortsel wordt opgepikt.”


(lees verder onder de foto)


Lien Van Laer en haar gezin nemen de prijzenkorf in ontvangst bij Zwart.

De gelukkige winnares werd Lien Van Laer uit Mortsel. Ze kwam met haar partner en hun drie lieve kindjes op woensdagnamiddag naar Zwart, de gezellige winkel, gespecialiseerd in kwaliteitsvolle teken- en schilderbenodigdheden aan de Statielei 64 in Mortsel. Daar nam ze met een brede glimlach de prijzenkorf ter waarde van 800 euro in ontvangst. “Ik doe mijn uiterste best om lokaal te winkelen en heb zeer nauwgezet mijn stempelkaarten ingeleverd”, zegt Lien. “Dat ik toevallig ben geloot uit een zak van bijna 6000 stempelkaarten is ongelofelijk, maar als je niet deelneemt dan kan je natuurlijk ook niet winnen.”


Lien heeft groot gelijk! Winkel dus lokaal, lever zeker je volle stempelkaarten in en maak eveneens kans op een mooie prijzenkorf van 800 euro. In oktober 2020 worden alle volle stempelkaarten nogmaals verzameld voor de trekking van een schitterende hoofdprijs! Meer weten? Surf naar www.heerlijklokaal.nu.


Lien Van Laer en haar gezin nemen de prijzenkorf in ontvangst bij Zwart.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding