Zuidrand sluit de Week van de Korte Keten af met fietstochten en proeverijen

0
Copyright Joost Joossen

Van 4 tot 12 mei nemen verschillende organisaties en producenten over heel Vlaanderen deel aan de Week van de Korte Keten. Op zondag 12 mei loopt de Week van de Korte Keten in de Zuidrand op haar hoogtepunt met fietstochten en een picknick. Kom mee genieten van alles wat de Zuidrand te bieden heeft!

Ook in onze regio valt er heel wat te ontdekken. Streekvereniging Zuidrand organiseert op 12 mei twee begeleide fietstochten die je bij enkele landbouwers uit Aartselaar, Kontich en Edegem brengen. Je krijgt er een unieke blik achter de schermen van het boerenleven.

Copyright Inneke Gebruers

Daarnaast kan je genieten van een heerlijke hoevepicknick met uitsluitend lokale hoeve- en streekproducten uit de Zuidrand. Borden en bestek breng je zelf mee, lekkers vind je er in overvloed. Je kan er bovendien de streekproducenten ontmoeten op de Zuidrand strekenmarkt en hun lekkere streekbiertjes en zoete lekkernijen proeven. Dat alles met op de achtergrond een speelse vertelling over het boerenleven: plezier voor jong en oud!

Bloemenplukweide, Groenenhoek 56 Aartselaar (fietstocht en picknick) en Bella & Rosita, Aartselaarstraat 2 Edegem (fietstocht)

Zondag 12 mei, 10.00 tot 17.00 uur – De begeleide fietstochten starten om 11 en 13 uur – Picknick van 12 tot 14 uur

Fietstocht: 5 euro – Picknick: 10 euro (volwassenen), 7 euro (kinderen < 12 jaar)

Meer info vind je op de website van Streekvereniging Zuidrand.

Foto: © Inneke Gebruers

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here