Vastgoedkantoor van de toekomst

0
Vastgoedkantoor van de toekomst cover

Bijna dagelijks horen we erover in het nieuws: de opkomst en verdere uitbreiding van digitale dienstverlening, met als nieuwste trend de chatrobot, die op basis van AI (artificial intelligence) al je vragen beantwoordt. De technologie is nog niet zover dat ze een mens volledig kan vervangen, maar het is een feit dat een steeds groter deel van de dienstverlening online plaatsvindt.

Bij habicom volgen we deze trends op de voet. Tijdens de coronaperiode schakelden we een versnelling hoger in onze digitale service. Overeenkomsten kunnen sindsdien op afstand worden getekend bijvoorbeeld. Voor onze huurpanden kan je online een afspraak inplannen, wanneer het jou uitkomt. Ook lanceren we binnenkort onze nieuwe website, waarbij we vooral inzetten op optimale gebruiksvriendelijkheid voor onze klanten.

Naast alle voordelen die het web biedt, zien we soms ook dat niet iedereen zijn weg online vindt. Bovendien is een huis kopen of huren een levensbeslissing waarbij je de best mogelijke begeleiding moet krijgen. Dat kan niet overgenomen worden door computers, maar vereist professionele, menselijke expertise. Daarom blijven we ook inzetten op onze fysieke kantoren, waar je altijd, met of zonder afspraak, kan binnenstappen voor vastgoedadvies.

Met ons nieuwe kantoor dat binnenkort opent in Kontich, proberen we het beste van beide werelden te combineren. Het wordt de eerste digitale vastgoedshop in Vlaanderen. Door het gebruik van grote schermen met bewegende beelden in plaats van papieren brochures, kan je meerdere panden tegelijk bekijken en ervaren. Heb je toch nog vragen? Dan zit er ook nog altijd een habicom-expert voor je klaar in het kantoor, om je verder te helpen.

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here