Trekking winnaar maart actie Mortsel Heerlijk Lokaal

0
Trekking winnaar maart actie Mortsel Heerlijk Lokaal

Hoewel sinds de intrede van het coronavirus heel wat zaken in Mortsel de deuren hebben moeten sluiten, werd er in maart nog behoorlijk wat gewinkeld. Daarom trokken we met onze zak vol stempelkaarten ook vandaag weer naar de wekelijkse markt in Mortsel … De middenstand van Mortsel een hart onder de riem steken is en blijft voor ons zonder enige twijfel een “essentiële verplaatsing”. We schrobben eerst zorgvuldig onze handen, ontsmetten ze met alcoholgel en spannen ons mondmasker nauwgezet boven onze neus en onder onze kin. Nog even checken of de social distance 1,5 of 2 meter bedraagt en … off we go!

Waar jarenlang iedere woensdag een gezellige mensenmassa krioelde tussen tientallen leuke marktkraampjes, ligt nu een desolaat stadsplein. Corona houdt ons allemaal in haar greep. We kijken even rond, op zoek naar een onschuldige hand om de volgende winnaar te trekken van ons prijzenpakket en … ja hoor! Een moedige dame wandelt met stevige pas in het spoor van wat wellicht een “essentiële verplaatsing” moet zijn. We roepen haar van ver toe en … ietwat verbaasd houdt ze halt.

Vanaf een afstand die allesbehalve “Heerlijk Lokaal” aanvoelt, stellen we haar de vraag of zij met haar onschuldigste hand de winnaar van ons prijzenpakket voor maart uit onze Mortsel Heerlijk Lokaal-tas wil trekken. Samen steken we de zak met gestrekte armen ver vooruit om duidelijk aan te geven dat er weinig of geen gevaar is om besmet te worden. De vriendelijke dame roert in de zak met kaarten en trekt een gelukkige winnaar …

“Je mag haar naam bekendmaken, mevrouw”, zegt mijn collega Karen. “En de winnaar is … Annie Prilvis uit de Vijverstraat in Boechout.”

Aangezien er geen neutrale getuigen aanwezig waren bij deze trekking en omdat Annie Prilvis nog steeds niet boven water gekomen is, zal de trekking van maart plaatsvinden op een latere datum.

We wensen iedereen, in naam van alle handelaars die deelnemen aan de stempelactie van Mortsel Heerlijk Lokaal, een snelle en glansrijke overwinning op het coronavirus. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar, want “samen staan we sterk”!

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here