‘t Of in Hove … waar iedereen zich thuisvoelt

0

Op de grens van Hove en Edegem vierde brasserie ’t Of in Hove inmiddels haar 5de verjaardag. De mooi gelegen brasserie is ondertussen een vaste waarde in de regio en kan terugvallen op een gemotiveerd team vriendelijke en bekwame medewerkers. De sympathieke zussen Kim en Kris zorgen voor de dagelijkse leiding en chef-kok Jessy tovert steeds met veel passie de lekkerste gerechten op je bord voor zeer democratische prijzen. En toch heeft Brasserie ’t Of in Hove nog veel meer te bieden …

Perfect gelegen

De uitstekende ligging langs de Mechelsesteenweg maakt ’t Of in Hove voor iedereen perfect bereikbaar. De brasserie beschikt bovendien over een ruime gratis parking met grote plaatsen voor andersvaliden. Het enorme verwarmde terras en de prachtige speeltuin met voetbalveldje zijn eveneens troeven die weinig horecazaken kunnen uitspelen. Bovendien ligt de verzorgde brasserie ver van de straat in een mooi parkgebied met reusachtige, oude bomen. ’t Of in Hove ligt vlak bij de fietsostrade van Mechelen naar Antwerpen en is voor fietsers een oase om even heerlijk te genieten of op krachten te komen. Voor wie minder sportief is of niet beschikt over eigen vervoer stopt de bus vlak voor de ingang! Er is dus geen enkele reden waarom je niet van deze heerlijke locatie zou komen genieten …

Gezellige en huiselijke inrichting … ook voor al uw feesten

Even uniek als de uitgebreide accommodatie en de gunstige ligging is de stijlvolle en vooral gezellige inrichting. Er hangt een warme en huiselijke sfeer en het interieur is zo ingericht dat iedereen op een comfortabele manier van zijn of haar lunch of drank kan genieten. ’t Of in Hove is een perfecte locatie voor uw communie- of lentefeest, familiefeest, huwelijk en jubileum, verjaardag, koffietafel, personeelsfeest, … In overleg bereidt Jessy graag een aangepast menu en afhankelijk van het aantal personen is zelfs een aparte ruimte beschikbaar.

Heerlijke gerechten voor eerlijke prijzen

Chef-kok Jessy werkt al meer dan vijf jaar in ’t Of in Hove en tovert verrassend heerlijke gerechten op je bord voor zeer betaalbare prijzen. Eigenaars Kim en Kris maken er met hun gemotiveerde team een erezaak van om hun klanten een aangename tijd te garanderen. ‘We merken dat onze klanten trouw zijn en dat nieuwe gezichten ook vaak de weg naar ’t Of in Hove vinden. Dat is voor ons een perfecte barometer om onze kwaliteit te bewaken en meteen een hart onder de riem om op de ingeslagen weg verder te gaan’, zegt Kris tevreden. ‘We willen groot en klein een aangenaam verblijf bezorgen en iedere bezoeker waar blijven geven voor zijn geld’ voegt zus Kim er met de glimlach aan toe. De combinatie van gevarieerde maandsuggesties, zeer democratische lunchmenu’s en een ruime keuze aan koude en warme dranken sieren dan ook de menukaart van hun mooie brasserie.

Iedereen thuis

Bij ’t Of in Hove kan iedereen samen met familie en vrienden genieten van een betaalbare en kwalitatieve keuken, terwijl de kinderen buiten ravotten in een veilige speeltuin in een groen kader. Voor wie het liever romantisch houdt, zijn er tafeltjes voor twee. Zo blijven Kim en Kris bewust inspelen op de behoeften van hun steeds toenemende aantal trouwe klanten. Dat alles maakt van ’t Of in Hove een plek waar iedereen zich thuis voelt. Een bezoek aan ’t Of in Hove is tegelijk rustgevend en verkwikkend. Het trekt je even weg uit de drukte van de dag … Kortom het is ‘t Of in Hove!

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here