Afbeelding
Ronde van Mortsel-Dorp

Ronde van Mortsel-Dorp 2022

Sport

Vrijdag 16 september 2021 was het alweer de zevende editie van de Ronde van Mortsel-dorp, de unieke recreatieve stratenloop en jaarlijkse traditie in Mortsel-dorp.


Ook dit jaar ging Ronny op pad met zijn camera. Hieronder vind je de foto’s. Sta je er tussen?De Ronde van Mortsel-Dorp begon als een droom van straatcomités, jeugdbewegingen, scholen, middenstanders, ouderraad, individuen … na het afschaffen van de bekende ”Stratenloop” een zestal jaar geleden. Die traditie en ambiance in het hart van het dorp mochten niet verloren gaan. Met de hulp van tientallen vrijwilligers, de stad Mortsel, de vele middenstanders en verenigingen van Mortsel-dorp zijn we erin geslaagd om een recreatief sportevenement te organiseren rond en door Mortsel-dorp, met de nadruk op dóór. We kregen toelating van pastoor Tom, schooldirectie, directeurs van de woonzorgcentra en leiding van jeugd- en turnverenigingen om door hun gebouwen te lopen. Zo maakten we al lopend kennis met al wat er in ons dorp gebeurt en aanwezig is. Voor de lopers en de supporters organiseerden we muzikale randanimatie.Ronde van Mortsel-dorp © ‘De Dorpsgenieters’


De Ronde van Mortsel-Dorp is een organisatie van “De Dorpsgenieters” en wordt breed gedragen door vele vrijwilligers en een hele buurt.


Meer info over de Ronde van Mortsel-Dorp vind je op derondevanmortseldorp.be


Ronde van Mortsel-Dorp 2022 foto’s ©Ronny Mullens
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding