Sloop muren tussen mensen

0
Sloop muren tussen mensen cover

Ik zoek je.

Ik zou je willen meenemen voor

een kop koffie

een dansje bij valavond

een wandeling in het park

een praatje

zomaar, zonder doel.

Ik zoek je.

Ik wil je zo graag leren kennen.

Ik wil weten wie je écht bent.

Ik wil je niet … van horen zeggen.

Ik wil je graag ontmoeten.

Ik laat je niet graag alleen.

Mag ik bij je aankloppen?

Halen we samen alle muren weg?

Zullen we dan zingen?

MEI 2023

Wist je dat …

… Bond zonder Naam al 60 jaar meer dan 100.000 gezinnen inspireert met haar maandelijkse spreuken? Met uw steun kan Bond zonder Naam dit blijven doen en ook die mensen ondersteunen die weinig of geen kansen krijgen in onze samenleving. Uw gift maakt wel degelijk een verschil en is 45% fiscaal aftrekbaar: online op www.bzn.be of op BE33 5230 8009 0046 van Bond zonder Naam Sociaal Cultureel Werk.

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here