September opent met FortBom in Mortsel

0

Gooi de woorden festival, familie, theater en fort bij elkaar en het resultaat is FortBom. Dit familiefestival met theater voor jong en oud slaat tijdens het eerste weekend van september zijn tenten op in het Fort 4 van Mortsel. Ook in de loodsen, ondergrondse gangen en op de weiden strijken tal van artiesten neer.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 september vrolijken Wim Helsen en Theater FroeFroe het avondprogramma op. Le Vilage des rêves perdus beleeft er zijn avant-première, een reizende show waar bijna iedereen die figurentheater maakt in de lage landen aan meewerkt. Op zondag barst het feestgedruis los vanaf 13 uur. Theater FroeFroe en MartHa!tentatief bezorgen je samen met anderen een verrassende theater-dag.

De toegang en de meeste activiteiten zijn gratis. Tickets koop je via www.fortbom.be. Op zondag zijn een aantal tickets pas te koop vanaf 12 uur.

Er is een bewaakte fietsenparking en ook een baby-bar, waar mama’s borstvoeding kunnen geven, een flesje opwarmen of hun kindje verzorgen. Het einde is voorzien om 18 uur. (EM)

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here