Rock@Edegem viert vijftienjarig bestaan op 29 juni

0

Rock@Edegem bestaat vijftien jaar. Geen reden om iets aan het concept te wijzigen. Op zondag 29 juni organiseert men opnieuw een gezellige dag voor heel de familie, met een kwalitatieve programmatie die zo goed als iedereen aanspreekt. Blikvangers zijn Postmen, Roland Van Campenhout @ Mauro Pawlowski, Cookies and Cream, De Bende en Tourist LeMC.

Jong talent North (met Edegemnaar Nick Fransen) en de winnaars van de demobattle, de stevige rockers van Emperors of Decay, bijten om 13 uur de spits af. Antwerps hiphop-trots Tourist LeMC zorgt voor de nodige beats en rijm. Later op de avond zal ook het bijna legendarische Postmen uit Nederland het Gemeenteplein onderdompelen in een mix van hiphop en reggae. Liefhebbers van blues, soul en funk kunnen hun hart ophalen met de spetterende bleusman Roland Van Campenhout en duivel-doet-al Mauro Pawlowski. Afsluiten doet Rock@Edegem met de koningen van de partybands, Cookies and Cream, die hedendaagse hits en classics mixen. Tussen de optredens door speelt het plaatselijke ‘What it is’ op het terras.

Voor het eerst organiseert men een kinder-/jongerenzone met De Bende, bestaande uit bekende gezichten zoals Nasrien Cnops en Arne Vanhaecke. Ook kinderdisco en allerhande animatie is voorzien. De toegang is gratis. (EM)

 

 

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here