Plantscapes – unieke cactuscreaties voor je interieur of kantoor

0

In 2018 opende Pascal Timmermans een unieke winkel in België: Plantscapes. Pascal maakt met woestijnplanten unieke kunstwerkjes die een ideaal item zijn om je woning, winkel of kantoor te decoreren. Ze vormen het perfecte cadeau voor vrienden, collega’s, zakenrelaties, … Het eindigt trouwens niet bij de plantscapes zelf: zoek je een speciale plant, heb je inspiratie of hulp nodig, dan staat Pascal je bij met professioneel advies.

Geïnspireerd door planten …

Pascals liefde voor bijzondere vormen in planten begon bij bonsaiboompjes. Omdat die voor particulieren vaak moeilijk te onderhouden zijn, ging hij op zoek naar een ander soort plant met gelijkaardige eigenschappen. “Ik wilde mijn visie delen met anderen en zo kwam ik terecht bij de fantastische familie van cactussen en woestijnplanten”, zo zegt hij zelf. “Hun aantal vormen, kleuren en groeiwijzen is haast oneindig.”

“Wat ik met Plantscapes wil bereiken is een evenwichtig, natuurgetrouw kunststukje waar de planten centraal staan, maar ook de decoratie en keramiek hun rol hebben”, aldus Pascal. Van bandwerk wil hij niet weten. Smaken van klanten verschillen immers en ook de bestemmingen van de kunstwerkjes zijn vaak anders. Het zijn dan ook de voortdurend andere wensen en ideeën van klanten die Pascal inspireren. “Het contact met geïnteresseerden zet me ertoe aan om telkens een zo exclusief mogelijk werk te maken, met aandacht voor de eisen van de klant én de plant. Vaak kom ik samen met mijn klanten tot prachtige en duurzame producten, zowel voor hun woning als voor professionele omgevingen.”

… en meer

Niet alleen de planten zijn uitzonderlijk. Plantscapes werkt samen met pottenbakkers en kunstenaars die speciaal voor hen aangepaste en exclusieve potten en keramiekwerk ontwerpen. Zo bereikt men het ultieme plantscape, helemaal gecreëerd naar wens van de klant.

In de winkel vind je meer dan 100 creaties om uit te kiezen. Heb je nog een bloempot die je mooi vindt, maar die zelden wordt gebruikt? Breng hem mee naar de winkel en Pascal zorgt voor de perfecte creatie. Je kan bij hem trouwens ook terecht voor grotere creaties – bijvoorbeeld voor je tuin of terras – en je verlaat zijn winkel nooit zonder uitgebreid advies over het onderhoud van je plant. Laat je ook verwonderen door de plantscapes van Pascal!

Plantscapes – Lucien Hendrickxlei 22 – 2150 Borsbeek

wo-za: 10.30-18.00 uur

plantscapes.bepascal@plantscapes.be0474 58 94 60

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here