Afbeelding
Zuidrand Klassiek! Che Argentina cover

Zuidrand Klassiek! Che Argentina

zuidrand klassiek

Zuidrand Klassiek! sluit de cyclus 2022-2023 af met een concert van Raphaella Smits. Ze woont in de Zuidrand, maar haar faam als gitariste is wereldwijd bekend. Ze heeft door de muziek een bijzondere band met Argentinië en recent bracht ze een nieuwe cd ‘Che Argentina’ uit.

Donderdag 27 april 20.15 uur Da Capo, Lintsesteenweg 1A Hove

Sinds de jaren tachtig is Raphaella een regelmatige gast in Argentinië om er concerten te geven. In deze inspirerende omgeving ontmoette ze buitengewone kunstenaars: dichters, musici en componisten. Haar nieuwe programma ‘Che Argentina’ is een weerspiegeling van dat voorrecht. Ze speelt muziek van Morel, Villa-Lobos, Eduardo en Juan Falu.

Raphaella Smits speelt wereldwijd op haar unieke manier op achtsnarige gitaren en historische instrumenten. Haar solorecitals en haar optredens met de meest uitgesproken collega’s maken keer op keer publiek en pers enthousiast. Naast het podiumwerk heeft Raphaella Smits 21 plaatopnamen gemaakt, waarvan vele onontbeerlijk zijn voor verfijnde muziekliefhebbers.

Tickets: 16 euro / 5 euro (-26 jaar)

Info en reserveren via info@orfeo.be of 03 449 16 87

De reservering is definitief na betaling op rekeningnummer BE11 3630 0198 9348 van Orfeoproducties vzw. Gelieve de datum van het concert en het aantal tickets te vermelden.

www.orfeo.be

Fotograaf: © Marleen Peeters