Afbeelding
Zuidrand Klassiek! cover

Zuidrand Klassiek!

Nieuws
Donderdag 30 maart 2023 - 20.15 uur - Sint-Jacobuskerk Borsbeek
I Solisti del Vento - Topwerken voor blazersensemble van Mozart tot vandaag
We vatten het uitgebreide repertoire dat I SOLISTI brengt in één avond samen.
In een bewerking voor blazersoctet en contrabas, brengt I SOLISTI de ouverture en enkele aria’s uit Mozarts Le Nozze di Figaro. Vertrekkende bij deze ‘Harmoniemuziek’ ten voeten uit, leggen we de link met de blazersserenade. Droom weg bij Mozarts verfijnde melodieën en kleurrijke instrumentatie in zijn Serenade in c ‘Nachtmusik’.
Twee van onze NextGeneration Artists brengen ons naar vandaag. Aan het begin van hun professionele solocarrière etaleren Balder en Jappe Dendievel hun kunnen en buitengewone beheersing van hun instrument met werk van Benjamin Britten en Wim Henderickx. Laat je meevoeren in hun jeugdige enthousiasme.
Info en reserveren
Via Orfeoproducties: info@orfeo.be of tel. 03 449 16 87
De reservering is definitief na betaling op rekeningnummer BE11 3630 0198 9348 van Orfeoproducties vzw Edegem. Gelieve de datum van het concert en het aantal tickets te vermelden.
Je kan ook tickets bestellen, betalen en afdrukken via de link: CC Aartselaar - Detail ticket (recreatex.be).
Tickets kosten 16 euro, 5 euro voor -26.
Introductie op 30 maart om 13 uur in de Muziekacademie Edegem Ter Elststraat 69 door muziekdocente Els Caremans (ITAKA)
ITAKA (Intergemeentelijk Taal- en Kunstatelier) is gevestigd in Edegem, Mortsel en Lint. Bij ITAKA kan je op een aangename wijze en onder deskundige begeleiding een andere taal leren of je er verder in verdiepen, de boeiende wereld van kunst en andere culturen ervaren en waarderen.
Muziekdocente Els Caremans kadert het ensemble en de muziek in een uitgebreide introductie, zodat je, perfect voorbereid, nog meer kan genieten van het concert van I Solisti del Vento een paar uur later.
Deelnemen aan de introductie kost 10 euro, inschrijven via info@orfeo.be.