Afbeelding

Beide optiekzaken van Kevin Beck weer in de prijzen bij Hospitality Awards!

Nieuws

Voor het tweede jaar op rij is optiekzaak Mr. Boo beloond voor de inzet en motivatie die deze zaak elke dag weer drijft! Niet alleen kaapte Mr. Boo Brasschaat de eerste plaats weg, Mr. Boo Aartselaar (voorlopig nog Optiek Van Avondt) kreeg een welverdiende derde plaats én werd verkozen tot ambassadeur van het jaar! 


“Het feit dat we deze award voor de tweede keer op rij winnen met onze jongste zaak is voor mij en het hele team een teken dat we de juiste keuzes hebben gemaakt. Zowel qua team, maar ook in collecties, look en feel van de zaak en social media”, zegt Kevin Beck, trotse zaakvoerder van beide zaken. “Elke dag opnieuw ben ik trots te mogen zeggen dat wij als team een doel hebben en steeds ons uiterste best doen om dit te bereiken. Zeggen dat dit een onemanshow is, zou niet juist zijn, omdat elk lid van ons team zijn eigen ‘ik’ in het verhaal brengt. Zonder onze geweldige medewerkers zouden Mr. Boo Brasschaat en Aartselaar niet zijn wat ze vandaag zijn!” “We evalueren onszelf constant en kijken naar wat beter kan. Je moet als zaak heel kritisch zijn voor jezelf. Alleen op die manier kan je je beste zelf zijn; zowel voor jezelf als voor je klanten”, zegt Kevin Marin, opticien en winkelmanager van Mr. Boo Brasschaat. “Maar zoals Kevin Beck zegt, het is geen onemanshow, deze verdienste gaat naar ons hele team en ook naar onze partners die begrijpen dat er in een zaak hard moet gewerkt worden.” 


“Wij hebben nu eenmaal geen nine-to-fivejob”, vervolgt Marjan Brughmans, echtgenote van Kevin Beck en medezaakvoerster Mr. Boo. ”Elke dag starten we zeer vroeg en dikwijls wordt er nog tot ’s avonds laat gecommuniceerd. Hoe dikwijls iemand een idee start waarop we met heel het team verder breien, is niet meer te tellen.”Op de vraag wat de leukste ontwikkeling is van het laatste jaar antwoordt Hilde Quirijnen, opticien en medewerkster Mr. Boo Aartselaar: ”Het feit dat we niet langer een bril ‘verkopen’, maar dat we sinds dit jaar specifiek inzetten op gerichte styling. We leren onze klanten wat voor hen het beste werkt; welke vorm, kleur en materiaal voor hen het beste zijn zodat de bril naadloos overvloeit in het uiterlijke en het karakter van de klant. Een bijkomend iets om naar uit te kijken is hoe de vernieuwde winkel er zal uitzien na de verbouwingen in Aartselaar.”


Mr. Boo Brasschaat bevindt zich op de Bredabaan 220 in Brasschaat en Mr. Boo Aartselaar vindt u in de Baron van Ertbornstraat 8 in Aartselaar. Mr. Boo Aartselaar | Baron Van Ertbornstraat 8 - Aartselaar | info@optiekvanavondt.be - 03 887 75 29 | openingsuren: di-vr: 9.30-18.30u; za: 9.30-17.00uMr. Boo Brasschaat | Bredabaan 220 - Brasschaat | info@mr-boo.be - 03 344 66 58 | openingsuren: di-vr: 9.30-18.00u; za: 9.30-18.00u


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding