Afbeelding

De Zetelhallen in Hoboken pakt uit met grote kortingen

Nieuws

Bij De Zetelhallen in Hoboken kan je terecht voor zitmeubelen, kleinmeubelen en decoratie. Het gespecialiseerd zitmeubelbedrijf levert al meer dan 45 jaar lang aan klein- en groothandel en legt de nadruk op uitstekende kwaliteit en dienst na verkoop.

De Zetelhallen is nog een echt eerlijk familiebedrijf waar iedereen zich met hart en ziel inzet en waar men consequent streeft naar tevredenheid van alle klanten. Daardoor blijft het cliënteel De Zetelhallen ook trouw – heel wat families komen er al generaties lang. Ook veel leveranciers van De Zetelhallen zijn nog dezelfde als tientallen jaren geleden.
In de toonzaal van maar liefst 3000 m² vind je een uitgebreid en kwaliteitsvol aanbod. Je kan er terecht voor salons, relaxzetels, zetelbedden, boxprings, matrassen en stoelen maar ook voor kleinmeubelen en decoratie. De medewerkers van De Zetelhallen geven je graag professioneel en eerlijk advies. Zetels maken het grootste deel van het aanbod uit – je hebt keuze uit meer dan 200 modellen in alle maten, kleuren en gewichten van binnenlandse en buitenlandse makelij. Heb je speciale wensen? De Zetelhallen maakt voor jou ook zetels op maat.
Persoonlijke service en kwaliteit bieden tegen betaalbare prijzen, dat is en blijft het doel van De Zetelhallen. Nog tot 31 januari kan je er profiteren van grote kortingen. Bezoek de mooie toonzaal in Hoboken, bekijk de website of neem contact op via mail of telefoon. Veel winkelplezier!
De Zetelhallen, Aartselaarstraat 88, 2660 Hoboken, 03 828 44 53, zetelhallennv@gmail.com, www.dezetelhallen.be
Foto: De Zetelhallen